-2 C
Braşov
AcasăSportGașca nebună de la Kids Brașov s-a distrat cu Cetate Râșnov

Gașca nebună de la Kids Brașov s-a distrat cu Cetate Râșnov

Autor: Adi MARICA

l Dumitraș și Zota au adus primul succes al echipei brașovene în Liga a 3-a

Tinerețea și exuberanța echipei ACS Kids Tâmpa Brașov a făcut, vineri, pe ICIM, prima victimă în Liga a 3-a: Cetate Râșnov. Puțini microbiști s-ar fi așteptat la o victorie a echipei pregătite de Adrian Hârlab, Ciprian Anghel și Nicu Văduva ținând cont că brașovenii întâlneau pe Cetate Rîșnov, echipă care are în lot jucători cu meciuri chiar și în Liga I, Poverlovici, Strătilă sau Potecu. Râșnovenii au început tare, au și deschis scorul prin Drugă, după penalty acordat pentru un henț al lui Cupu. Botea a ratat șansa de a majora scorul, dar Câșlariu a scos de sub transervasală. Din acel moment, jocul s-a schimbat radical, iar brașovenii au început să zburde pe teren în fața unei echipe blocate, surprinsă parcă de tupeul puștilor din Brașov. Coordonați de „veteranul“ Țuțu (26 de ani), puștii Marin, Crihan, Zota, Kerekes și Dumitraș s-au distrat cu defensiva lui Dîrvăreanu. Tonul l-a dat mijlocașul Fabian Dumitraș (18 ani), cel care avea să fie jucătorul meciului, în care a făcut totul pe teren. Mai întâi, a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, direct la încheietura barelor, apoi a reușit să egaleze după o pasă magistrală a lui Crihan. Fabian putea face 2-1, scăpat singur cu Gavris, servit ideal de Marin, însă portarul oaspeților a ieșit inspirat. Spectacolul a continuat și în partea secundă, iar Zota avea să marcheze golul victoriei după o gafă incredibilă a lui Potecu! Scorul putea lua chiar proporții, dar Zota și Kerekes s-au jucat cu ocaziile. Pe final, râșnovenii au căutat egalarea, iar Potecu putea aduce un punct oaspeților, însă fundașul central a reluat cu capul peste poartă din câțiva metri. Pentru Kids Tâmpa aceasta este prima victorie la seniori în Liga a 3-a, în timp ce râșnovenii confirma forma slabă din acest start de sezon în care echipa e pe ultimul loc în C5 fără niciun punct!

Secretul succesului

Adrian Hârlab, directorul tehnic al Kids Tâmpa, spune că a trăit la intensitate maximă debutul elevilor săi pe propriul teren,. „Am avut emoții, pentru că am început greoi, dar băieții au jucat peste așteptări și victoria a fost meritată. A fost o revedere plăcută cu Florin Dârvăreanu, a făcut o echipă bună la Râșnov. Au început greu campionatul, dar cred că vor arăta altfel după ce își intră în ritm. Sunt ceva mai greoi în apărare, iar noi am insistat pe acțiuni în viteză. Puteam să mai marcăm, dar și ei ne puteau egala pe final”, a spus Adrian Hârlab.

Dîrvăreanu: „Ne-a bătut o echipă de copii!“

De cealaltă parte, Florin Dîrvăreanu, spune că jucătorii săi nu au nicio scuză pentru acest eșec. „Parcă a fost o copie la indigo a meciului de la Zărnești. Jucătorii nu au nicio scuză pentru ce s-a întâmplat pe teren. Ne-a bătut o echipă de copii! Totul s-a năruit după startul bun de meci, a intervenit panica, iar cei de la Kids au prins curaj și au controlat jocul.
M-a deranjat foarte tare atitudinea jucătorilor, am văzut greșeli nepermise pe zona centrală… O să discut cu ei, să văd ce-i deranjează“, a spus Dîrvăreanu.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Cetate Râșnov 2-1

Au marcat: F. Dumitraș (30), R. Zota (58) / Drugă (14 – penalty)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Câșlariu – Sburlea, Cupu, Andrieș, Enache -Țuțu, Marin (min. 77 Ionescu) -Dumitraș (min. 89 Grideanu), Kerekes, Crihan (min. 84 Mureșan) – Zota (min. 89 Dani)

Antrenori – Adrian Hârlab -Ciprian Anghel, NicolaeVăduva

Cetate Râșnov: Gavriș – Dobre, Poverlovici, Potecu, Munteanu (min. 59 C. Dinu; min 70 Coman) – Drugă, Rareș Mihai (min. 46 Căpățână) – Strătilă, Botea, Moisin (min. 59 Suciu) – Staicu
Antrenor – Florin Dârvăreanu

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE