32.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovNumărul cazurilor de coronavirus pare constant la Brașov: 292 pe săptămână

Numărul cazurilor de coronavirus pare constant la Brașov: 292 pe săptămână

l Brașovul nu a mai fost în ultimele șapte zile în top cinci național nici la numărul de cazuri și nici la numărul de decese

- Advertisement -

Brașovul este considerat un oraș stabil chiar dacă numărul cazurilor de coronavirus este destul de mare. În ultima lună a fost o medie de aproximativ 300 de cazuri pe săptămână. În săptămâna 31 august – 6 septembrie la Brașov au fost 292 de cazuri. Brașovul nu mai fost în ultimele șapte zile în top cinci național nici la numărul de cazuri și nici la numărul de decese. Potrivit ultimului raport al INSP, în săptămâna 31 august – 6 septembrie 34.4% din totalul cazurilor s-au înregistrat in București, Bacău, Iași, Bihor si Prahova. 31% din totalul deceselor au fost înregistrate in București, Iași, Argeș, Maramureș si Timiș. 1 din 19 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical. 80.4% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 60% din decese au fost la bărbați. 94.9% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată. Brașovul rămâne în topul național ca număr total de cazuri și de decese.
De la începutul pandemiei au fost 4900 cazuri confirmate pozitiv (reprezentând 5.05% din cazurile la nivel național), din care 3981 persoane vindecate și 173 decese (rata mortalității la nivel județean este de 3.53%). Brașov se situează pe locul 4 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 4 în funcție de numărul de decese.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE