11.4 C
Braşov
AcasăSportUrcă la Liga 3: Auraș de la Săcele, team-manager la ACS SR...

Urcă la Liga 3: Auraș de la Săcele, team-manager la ACS SR Brașov

• Aurel Bărbuță, fostul conducător al Preciziei Săcele, ar putea fi numit team – manager la gruparea antrenată de Liviu Nicolae
Fostul manager al celor de la Precizia Săcele, Aurel Bărbuță, este aproape de o revenire spectaculoasă în fotbal. După un de pauză, Auraș de la Săcele este tot mai aproape de ACS SR Brașov, o mutare surprinzătoare care în urmă cu trei ani părea imposibilă!

„Am un singur obiectiv…“

Acum, guralivul Auraș se află în anturajul echipei de Liga a 3-a și tot mai multe vocu suțin că acesta va fi noul team-manager al echipei. Cel care se autocaracterizează „unic şi inegalabil, într-un cuvânt perfect“ nu a dorit să comenteze subiectul. „Nu pot să dau declarații“, a precizat Auraș, însă într-un comentariu pe facebook acesta a scris că „am un singur obiectiv de performanță, SR în Liga 1“.

Antrenament cu Balotești

Altfel, ACS SR Brașov și CS Balotești au făcut ieri un antrenament comun, o bună ocazie pentru cei din staff-ul tehnic- Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Șerban Moraru- să vadă la lucru toți jucătorii cu ocazia unui joc școală. Jocul școală de la Tărlungeni cu CS Balotești, echipă de Liga a 3-a, pregătită de Augustin Călin, s-a încheiat cu victoria ilfovenilor cu scorul de 2-1. Brașovenii au condus cu 1-0 prin reușita lui Rența, dar ilfovenii au revenit pe final și s-au impus cu 2-1 prin reușitele lui Duță și Drăgan.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române