21.3 C
Braşov
AcasăSportFOTBAL – LIGA 3: ACS SR Municipal Brașov vrea să adune suporterii

FOTBAL – LIGA 3: ACS SR Municipal Brașov vrea să adune suporterii

• Noua conducere a SR-ului vine în întâmpinarea Ligii Suporterilor Stegari și a Asociației Galben Negru, cele două entități în care sunt grupați fanii „galben-negri”
Conducerea echipei de Liga a 3-a SR Brașov își propune, pentru următoarea perioadă, o întâlnire cu grupările suporterilor „stegari”, pentru o colaborare cât mai bună în noua etapă a vieții clubului, după schimbările care au avut loc în această vară, atât la nivel administrativ, cât și la nivel al băncii tehnice.
Astfel, oficialii formaţiei au lansat invitaţii pentru întâlniri către cele două ligi ale suporterilor legal constituite juridic, LSS (Liga Suporterilor Stegari) şi AGN (Asociaţia Galben Negru).
La cele două întâlniri vor participa reprezentanți ai conducerii clubului, antrenorii, dar şi căpitanii echipei.
„De câteva zile, în structura juridică a ACS SR Municipal Brașov, s-au produs modificări la nivel organizatoric. Noua structură, dorește să vă mulțumească în primul rând pentru faptul că ați contribuit din plin până în acest moment la păstrarea în viață a «spiritului stegar» în Brașov, și dorește să vă asigure de bunele intenții pentru ca acest lucru să se întâmple și pe viitor. Dorim să vă invităm, în mod oficial, la o întâlnire unde să ne cunoaștem reciproc, să identificăm împreună situația reală existentă şi să stabilim colaborarea ulterioară. Vă informăm că suporterii și ligile organizate de suporteri galben-negri, mereu vor constitui o prioritate pentru noi”, se arată în cele două invitaţii trimise către LSS şi AGN.

- Advertisement -

Mutări în toate compartimentele

Amintim că, la începutul săptămânii trecute, Ciprian Jurubescu a fost numit manager general al lui SR Braşov, după ce Adunarea Generală l-a validat pentru această funcţie pe o perioadă de cinci ani. Totodată, Gabriel Stan, omul care a făcut performanţă la FC Braşov, este noul membru al Comitetului Director, înlocuindu-l pe Florin Ghimbăşan.
Pe de altă parte, dacă Ioan Naghi va rămâne director tehnic la SR în sezonul viitor, cei doi antrenori sunt nume noi: funcţia de antrenor principal îi va reveni lui Liviu Nicolae în timp ce Şerban Moraru, care va fi şi jucător, va prelua atribuţiile antrenorului secund.

Debutează în Cupă, la Târgu Secuiesc

- Advertisement -

Primul meci oficial în sezonul 2020-2021 pentru SR Brașov va avea loc pe 9 septembrie, în deplasare la KSE Târgu Secuiesc, în primul tur din faza națională a Cupei României.
În campionat, SR-ul ar trebui să dispute prima partidă pe 12 septembrie, cele zece serii ale L3 și țintarul nefiind încă stabilite de către Federația Română de Fotbal.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE