17.2 C
Braşov
AcasăSportOficial! Brașovul cu 4 echipe în Liga a 3-a

Oficial! Brașovul cu 4 echipe în Liga a 3-a

• FRF a acceptat înscrierea celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov în Liga a 3-a, astfel că gruparea brașoveană va avea pentru prima oară echipă la nivel de seniori
ACS Kids Tîmpa Brașov va avea echipă în Liga a 3-a. Cererea ACS Kids Tâmpa Brașov de a înscrie o echipă de seniori în Liga a 3-a a fost aprobată de către Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal în ședința de vineri.

Trio de antrenori

Echipa va fi antrenată de Adrian Hârlab, în calitate de dirctor tehnic, și Ciprian Angle și Nicu Văduva, antrenori. Echipa brașoveană își va disputa meciurile considerate acasă pe terenul de la ICIM.
„O echipă de seniori este un pas firesc și necesar pentru proiectul nostru. Avem deja baza piramidei, alcătuită din grupe de formare, grupe intermediare și grupe de elită, iar acum era timpul să trecem la nivelul următor, o echipă în care să poată să evolueze juniorii din academia noastră. Vom avea un cadru complet, astfel că orice copil ca dorește o carieră în fotbal să poată beneficia de cele mai bune șanse pentru a reuși. Este un efort foarte mare din partea noastră, ca și club. Dar am luat această decizie tocmai pentru a pune încă o cărămidă la relansarea fotbalului brașovean. Dorința noastră este să formăm o echipă cu jucători din academia proprie și cu câteva inserții de fotbaliști brașoveni cu experiență. Iar, în cel mai scurt timp, să ne bazăm în totalitate pe jucători crescuți de noi. Știm că ne propunem un lucru foarte ambițios și dificil de realizat, dar avem oamenii potriviți pentru a reuși”, a declarat președintele ACS Kids Tâmpa Brașov, Adrian Zahariea.

Văduva promite „fotbal – spectacol“

Managerul general al clubului, Nicu Văduva, a precizat că participarea în Liga a 3-a este o adevărată provocare.: „Ne bucurăm enorm că a fost aprobată cererea noastră de a înscrie o echipă de seniori în Liga a 3-a. Este un pas înainte în proiectul ACS Kids Tâmpa. Participarea în viitorul sezon de Liga a 3-a reprezintă o provocare foarte mare pentru noi, dar suntem siguri că vom face o figură frumoasă și vom reprezenta Brașovul cu mândrie. Știm că vom avea parte de un debut dificil, pentru că vom folosi jucători de 16, 17 și 18 ani, încă necopți pentru un astfel de nivel, dar avem încredere că, odată cu trecerea timpului, vor căpăta experiență și vor avea șanse mari de a-și face o carieră cu care să ne mândrim. Pas cu pas încercăm să devenim mai profesioniști, mai implicați, mai buni în tot ceea ce facem. Nu suntem perfecți, dar tindem spre acest deziderat. Echipa de seniori va fi cu siguranță cea mai mare provocare de până acum, dar suntem determinați să reușim. Continuăm, ghidându-ne după aceleași principii ca până acum – Fotbal spectacol”, a spus Văduva. Astfel, Brașovul va avea 4 echipe în noul sezon al Ligii a 3-a. ACS SR Brașov și Cetate Râșnov sunt echipele care au jucat ân ultimii ani în Liga a 3-a, Corona Brașov a promovat în acestă vară, iar ACS Kids Tâmpa Brașov a fost acceptată direct de FRF datorită participării în Liga Elitelor.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române