23.8 C
Braşov
AcasăSportL-a convins Cortacero pe Budescu?

L-a convins Cortacero pe Budescu?

Pablo Cortacero pare a avea planuri mari la Dinamo. După ce s-a vehiculat ideea de a-l aduce antrenor pe Cosmin Contra (44 de ani), liber de contract în acest moment, spaniolul vrea să lovească și pe piața transferurilor.
Primul pe listă ar fi Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul Astrei. Reprezentanții omului de afaceri ar fi luat deja legătura cu fostul jucător al celor de la FCSB iar acesta nu a refuzat discuțiile.
Întâlnirea de taină ar fi avut loc sâmbătă la Bușteni, numai că din ecuație nu trebuie scoasă Astra. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a spus recent că Budescu poate pleca oricând de la fosta campioană, întrucât mijlocașul are o clauză de reziliere.
Când a revenit la Astra Giurgiu, Budescu a primit un salariu consistent, 20.00o de euro pe lună, dar a fost și de acord cu o clauză de reziliere în valoare de 800.000 de euro.
Internaționalul român le-ar fi spus reprezentanților lui Cortacero, susține gsp.ro, că salariul său nu ar fi un impediment, dar că mai întâi ei trebuie să ajungă la un consens cu cei de la Astra.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române