-3.2 C
Braşov
AcasăSportMarele Premiu al Rusiei ar putea avea 30.000 de spectatori

Marele Premiu al Rusiei ar putea avea 30.000 de spectatori

Organizatorii Marelui Premiu al Rusiei studiază posibilitatea să primească în jur de 30.000 de fani în tribunele Parcului Olimpic din Soci în weekend-ul 25-27 septembrie când se va desfășura una dintre etapele din Formula 1.
Formula 1 a început în iulie 2020 fără spectatori în tribune, sperând să redeschidă treptat circuitele pentru marele public. Prima cursă cu fani va fi Mugello pe 13 septembrie. Un alt Mare Premiu organizat în acea lună este cel al Rusiei, pentru care deja au început să se vândă bilete.
Rușii intenționează să ofere 50 la sută din capacitatea lor obișnuită, ceea ce ar însemna acordarea accesului între 30.000 și 32.000 de persoane. „De trei luni nu am vândut deloc bilete. Acum, puțin câte puțin, vânzările se întorc, cu anunțul Guvernului că va avea loc cursa și cu anunțul nostru legat de programul de divertisment”, a declarat Alexey Titov, directorul evenimentului de la Soci, într-o declarație exclusivă către portalul web american Motorsport.com.
„Probabil este prea devreme să discutăm despre numărul actual de bilete vândute, dar imaginea este din ce în ce mai clară cu privire la restricțiile datorate situației în ceea ce privește Covid-19. Acum studiem ca jumătate din tribune să fie pline în Parcul Olimpic. Asta ar însemna că numărul fanilor va oscila în jurul a 30.000 de privitori”, a adăugat Titov.
Promotorii evenimentului insistă că accesul fanilor nu va implica schimbări în protocoalele stricte la care FIA a lucrat pentru a putea rula bolizii în aceste luni și a exclus că piloții de Formula 1 să aibă sesiuni de autografe cu fanii Marelui Circ.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE