4.1 C
Braşov
AcasăSportFOTBAL: Din iarbă, trece pe bancă

FOTBAL: Din iarbă, trece pe bancă

• Marian Constantinescu și-a încheiat cariera de jucător la 39 de ani și a preluat echipa U19 a Coronei
Fotbalistul brașovean Marian Constantinescu a decis să-și încheie cariera, după promovarea în Liga a 3-a cu Corona. Potrivit prosport.ro. La 39 de ani împliniți sâmbătă, „Costică” va prelua echipa de juniori U19 a aceluiaşi club, fiind deţinător al licenţei UEFA A.
„E un moment dificil din viața mea, în momentul în care trebuie să agați ghetele în cui pur și simplu simți că moare ceva în tine, dar prin acest post la U19 renasc cumva și îmi încep cariera de antrenor. M-a bucurat că cei de la Corona îmi oferă această șansă, de a antrena o grupă de juniori. Sper împreună cu ei să reușim să facem o figură frumoasă, să ne clasăm pe un loc bun și, de ce nu, să reușesc să trimit 2-3 copii sau chiar mai mulți la echipa mare. Acesta este obiectivul meu și criteriile pentru care s-a creat această grupă. Categoric, îmi doresc ca juniorii pe care îi voi antrena anul acesta să facă cât mai repede pasul la echipa mare. I-am monitorizat de o lună, două, am efectuat deja şi primul antrenament oficial. Am mai fost la ei, să iau pulsul, dar acum, terminându-se campionatul, deja intru în pâine la grupa asta”, a spus Marian Constantinescu pentru sursa citată. Totuţi, când are timp, acesta se mai pregăteşte alături de echipa de seniori a Coronei, pentru a se menţine în formă.
Amintim că Marian Constantinescu a revenit la Braşov în vara anului trecut, evoluând în sezonul recent încheiat şi afectat de pandemie, pentru reînfiinţata echipă de seniori a CSM Corona. După ce a câştigat plazoff-ul Ligii a 4-a Braşov, a reuşit şi promovarea, terminând pe primul loc în grupa cu CS Ocna Mureș (Alba) și CS Gheorgheni (Harghita), pe care le-a învins cu 5-0, respectiv 16-0. Contra echipei din Harghita, Constantinescu a înscris un gol, din penalty.

Crescut la Braşovia, are 208 meciuri în Liga 1

Crescut la CSŞ Braşovia, Marian Constantinescu a debutat în Liga 1 pentru FC Braşov, în 1999, iar de+a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Timișoara, Jiul Petroşani, Ceahlăul Piatra Neamț, Concordia Chiajna, Turris Turnu Măgurele, Juventus București, Academica Clinceni şi AFC Hărman. A strâns 208 meciuri în Liga 1, reușind 27 de goluri și 19 pase de gol.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române