13 C
Braşov
AcasăSportPortarul Jesus Fernandez și Aganovic (ex-FC Brașov) sunt ultimele noutăți în lotul...

Portarul Jesus Fernandez și Aganovic (ex-FC Brașov) sunt ultimele noutăți în lotul Sepsi

Sepsi Sfântu Gheorghe și-a porpus să prindă din nou playoff-ul în Liga I, după ce a mai reușit acest lucru în 2019, întărindu-și lotul pentru acest obiectiv.
După Alex Greab, Bogdan Mitrea, Bryan Nouvier și Vlad Mitrea, covăsnenii au mai bifat două transferuri importante, fostul jucători al lui FC Brașov, croatul Adnan Aganovici și goalkeeperul Jesus Fernandez, care în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul CFR-ului.
Aganovici (mijlocaș ofensiv – 32 de ani, foto) a mai evoluat în România pentru FC Brașov, Viitorul și FCSB, pe ultima părăsind-o în februarie 2017. În ultimii 3 ani a jucat la AE Larissa, Altay și AEL Limassol. Pentru ultimii a strâns în ultimul sezon 18 jocuri, 3 goluri și o pasă decisivă.
Jesus Fernandez (portar – 32 de ani) nu a evoluat prea mult în ultimii 2 ani la CFR (10 meciuri, cele mai multe în Cupa României), fiind mai mult rezerva lui Arlauskis, scrie gsp.ro.
Are însă în CV pe Real Madrid, în mai 2011, în ultimul meci al sezonului, Jose Mourinho debutându-l în ultimele minute ale confruntării cu Almeria (8-1). După experiența Madrid, portarul a fost legitimat la Levante și Granada, în LaLiga, apoi la Cadiz și Cultural Leonesa, în eșalonul al treilea. Jesus are două meciuri pentru echipă a lui Real Madrid, ambele cu Mourinho antrenor, plus alte șase în postura de rezervă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române