2.4 C
Braşov
AcasăSportRuben de la Barrera în locul lui Hagi

Ruben de la Barrera în locul lui Hagi

FC Viitorul a anunţat, vineri, că noul tehnician al echipei constănţene este spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez. Antrenorul a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului – Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv – Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.
Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.
După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanţa, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei dobrogene.
„Sunt bucuros pentu că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie şi o strategie marcate de a dat în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum şi tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect. Îmi amintesc de un moment foarte important al generaţiei de la Mondialul din Statele Unite şi adevărul este că fotbalul românesc se caracterizează prin descoperirea jucătorilor de mare valoare, aşa cum au fost Gheorghe Hagi şi preşedintele Gheorghe Popescu, două nume de referinţă. Suntem conştienţi unde ne aflăm şi avem responsabilitatea şi motivaţia de a continua dezvoltarea şi producerea fotbaliştilor de nivel european. Obiectivul este clar: pe de o parte, de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei şi, pe de altă parte, de a genera o atmosferă pozitivă, care să ne permită să ne dezvoltăm cât mai repede o mentalitate de a îmbunătăţi filosofia pe care o avem. Contăm pe suportul conducerii şi cred că vor fi cele mai bune condiţii de a realiza ce ne propunem pentru noul sezon”, a declarat Ruben de la Barrera la prezentarea oficială la Viitorul.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române