8 C
Braşov
AcasăSportMai joacă sau nu Astra?

Mai joacă sau nu Astra?

Suspansul din play-off-ul Ligii 1 se menţine, după ce partida din play-off-ul Ligii 1, FCSB – Astra, a fost amânată, din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa din Giurgiu. Direcţia de Sănătate Publică s-a împotrivit „reluării activităţii competiţionale în această perioadă”.
LPF şi-ar fi dorit să programeze meciul dintre FCSB şi Astra să se joace vineri, în loc de duminică, dar gazdele s-au împotrivit. Totuşi, meciul nu s-ar fi putut disputa nici duminică, după ce DSP Giurgiu nu le-a permis fotbaliştilor giurgiuvenilor să-şi reia activitatea.
Astfel, Astra Giurgiu ar putea fi programată pentru meciurile restante abia pe 13 august, după ce mai mulţi jucători au contractat COVID-19.
Partida dintre FCSB şi Astra are o miză importantă, în condiţiile în care între locul trei şi cinci din play-off-ul Ligii 1 există o diferenţă de 500.000 de euro din drepturile TV.
Aceeaşi situaţie e şi în cazul meciului Astra – U Craiova. Partida ar fi trebuit disputată joi, dar antrenorul clubului oltean, Cristiano Bergodi, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În plus, partida ar fi fost amânată, în urma răspunsului DSP Giurgiu.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române