24.1 C
Braşov
AcasăSportPROMOVARE ÎN LIGA 1/ Euforie!

PROMOVARE ÎN LIGA 1/ Euforie!

l Brașovenii Laszlo Balint și Florin Iacob au fost protagoniștii unui sezon la capătul căruia UTA a revenit în prima ligă după mai bine de un deceniu
Finalul de sezon în Liga a 2-a a fost incendiar, linia fiind trasă cu adevărat la ultima fază din ultima etapă. Doi dintre protagoniștii acestui campionat au fost, cu siguranță, brașovenii de la UTA, antrenorul Laszlo Balint (foto) și portarul Florin Iacob, cei doi reușind să readucă formația din Arad pe prima scenă a fotbalului românesc după 12 ani de absență. Rezultatul de egalitate din meciul ultimei runde a playoff-ului, 1-1 la FC Argeș, a adus pentru ei sărbătoarea și descătușarea mult așteptată.
„Am făcut un joc bun, foarte bun în anumite momente. Băieții au făcut un efort foarte mare. Ne-am clătinat, dar am știut să rămânem uniți și asta ne-a făcut să câștigăm Liga 2. Urmează un sezon care va fi o adevărată provocare. Felicitări băieților! Vreau să le mulțumesc soției și copilului meu. Știu cât de mult au suferit în această perioadă. Sper să trăim cât mai multe momente de acest gen. Presiune a fost tot timpul. Inițiativa a fost mai mult de partea lui FC Argeș, într-adevăr, dar noi am făcut o partidă bună din punct de vedere tactic. Toți băieții merită apreciați, au fost admirabili, chiar dacă ne-am clătinat într-un anumit punct al sezonului. Avem trei zile în care trebuie să savurăm acest succes, sper să putem sărbători cumva și alături de suporteri, pentru că merită. După cele câteva zile de sărbătoare vom creiona strategia pentru Liga 1. Pentru că trebuie să fim pregătiți pentru tot ce înseamnă sezonul de Liga 1. O să vedem ce vom realiza pe piața transferurilor, a fost important să facem acest pas”, a spus Laszlo Balint după momentul promovării.
Acesta se pregătește deja pentru viitorul sezon, iar prosport.ro anunță că a reușit și primele mutări în acest sens. Ioan Hora, Neluț Roșu și Vlad Morar au ajuns la un acord cu UTA și ar urma să semneze în perioada următoare.

- Advertisement -

„Bine te-am regăsit, Liga 1!”

Crescut la FC Brașov și trecut apoi pe la Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna și ASA Târgu Mureș, Florin Iacob are parte de un moment de bucurie la finalul acestui sezon, când revine alături de echipa sa în Liga 1. „Pensionarul” a apărat în 26 de meciuri poarta UTA-ei în acest sezon, lipsind doar de două ori, odată în sezonul regular, respectiv o dată în playoff, chiar în ultima partidă, cea de la Pitești. „Nu am cuvinte, sincer! Trăim o imensă satisfacție! Munca noastră de un an de zile a dat roade! Bine te-am regăsit, Liga 1! Sper să te însoțim cât mai mult timp și să facem performanță!”, a spus Florin Iacob.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ