17.4 C
Braşov
Acasă Blog

Scandalos: Influencerul Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi produsele pe care tocmai le promovaseră

0
Scandalos: Influencerul Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi produsele pe care tocmai le promovaseră
Scandalos: Influencerul Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi produsele pe care tocmai le promovaseră

Scandalos: Influencerul Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi produsele pe care tocmai le promovaseră. Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse nedesfăcute de la Lidl, imediat după ce au filmat un clip de promovare, scrie Paginademedia.

Sânziana Negru şi Ştefan Floroaica, influenceri cu sute de mii de urmăritori pe Instagram şi TikTok, sunt zilele acestea la festivalul Electric Castel în Bonţida, judeţul Cluj, menționează sursa citată.

Cei doi au făcut un filmuleț de promovare a magazinului Lidl, care este un partener de tradiţie a festivalului Electric Castle. În imagini, Sânziana Negru le spunea fanilor că merge să cumpere o plasă cu diverse produse de la Lidl, urmând ca iubitul ei să ghicească conţinutul.

La câteva ore după apariţia clipului, un internaut, Avram Grigore, a povestit pe TikTok şi pe Instagram cum, imediat după ce a terminat de filmat, l-a văzut pe Floroaica că a luat punga şi a aruncat-o la gunoi. Tot el a postat şi o poză cum punga de la Lidl şi produsele din ea.

În urma viralizării acestei povești și a reacțiilor critice apărute, compania Lidl a anunțat că urmează să aibă discuţie cu Sânziana pe această temă şi „vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea”.

Ulterior, iubitul Sânzianei Negru și-a asumat vina pentru acest incident. „După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi. Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse”.

Sânziana Negru are 433.000 de fani pe Instagram și 164.000 pe TikTok. Iubitul ei, Ștefan Floroaica, are 355.000 de fani pe Tiktok și 243.000 pe Instagram.

Joe Biden se retrage din cursa alegerilor prezidențiale din SUA

0
Joe Biden se retrage din cursa alegerilor prezidențiale din SUA
Joe Biden se retrage din cursa alegerilor prezidențiale din SUA

Joe Biden se retrage din cursa alegerilor prezidențiale din SUA.  Președintele american Joe Biden iese din cursa alegerilor prezidențiale ale SUA, spunând, într-o scrisoare publică: „este în cel mai bun interes al partidului și al țării”.

Biden, într-o postare pe X, a declarat că va rămâne în rolul său de președinte și comandant suprem până la încheierea mandatului său în ianuarie 2025 și se va adresa națiunii în această săptămână. „A fost cea mai mare onoare a vieții mele să fiu președintele vostru. Și, deși intenția mea a fost să candidez pentru a fi reales, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv asupra îndeplinirii atribuțiilor mele de președinte pentru restul mandatului meu”, a scris Biden.

Prin renunțarea la candidatura sa, el deschide calea vicepreședintelui Kamala Harris să candideze în fruntea listei, prima femeie de culoare care face acest lucru în istoria țării. Biden, în vârstă de 81 de ani, nu a menționat-o în anunț. Nu este clar dacă alți democrați seniori o vor contesta pe Harris pentru nominalizarea partidului, care a fost văzută ca fiind alegerea multor oficiali ai partidului – sau dacă partidul însuși va alege să deschidă câmpul pentru nominalizări.

Anunțul lui Biden urmează unui val de presiuni publice și private din partea legislatorilor democrați și a oficialilor de partid pentru a părăsi cursa, după prestația sa șocant de slabă într-o dezbatere televizată luna trecută împotriva rivalului republican Donald Trump.

Iată scrisoarea  integrală publicată de Joe Biden:

Concetățenii mei americani,

În ultimii ani, am făcut progrese mari ca națiune.

Astăzi, America are cea mai puternică economie din lume. Am făcut investiții istorice în reconstruirea națiunii noastre, în scăderea prețurilor medicamentelor eliberate pe bază pe rețetă pentru senori, și în extinderea asistenței medicale la prețuri accesibile pentru un număr record de americani. Am oferit îngrijire de importanță critică pentru un milion de veterani expuși la substanțe toxice. Am adoptat prima lege privind siguranța armelor în 30 de ani. Am numit prima femeie afro-americană la Curtea Supremă. Și am adoptat cea mai semnificativă legislație cu privire la crimă din istoria lumii. America nu a fost niciodată într-o poziție mai bună pentru a conduce decât suntem acum.

Știu că nimic nu ar fi fost posibil fără voi, poporul american. Împreună, am biruit o pandemie care apare o dată la un secol și cea mai mare criză economică de la Marea Depresie încoace. Am protejat și menținut democrația. Și am revitalizat și întărit alianțele noastre din toată lumea.

A fost cea mai mare onoare a vieții mele să fiu președintele vostru.

A fost cea mai mare onoare a vieții mele să vă fiu președinte. Și, deși intenția mea a fost să candidez la realegere, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv asupra îndeplinirii îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu.

Mă voi adresa națiunii la sfârșitul acestei săptămâni cu mai multe detalii despre decizia mea.

Pentru moment, permiteți-mi să îmi exprim profunda recunoștință față de toți cei care au muncit din greu pentru a mă vedea reales. Vreau să îi mulțumesc vicepreședintelui Kamala Harris pentru că a fost un partener extraordinar în toată această muncă. Și permiteți-mi să-mi exprim aprecierea sinceră față de poporul american pentru credința și încrederea pe care le-ați avut în mine.

Cred astăzi ceea ce am crezut întotdeauna: că nu există nimic ce America nu poate face – atunci când o facem împreună. Trebuie doar să ne amintim că suntem Statele Unite ale Americii.

Handbal | Echipa Națională | Alisia Boiciuc și Bianca Voica de la Corona Brașov au fost convocate de Florentin Pera pentru cantonamentul de la Moacșa

0

Handbal | Echipa Națională | Alisia Boiciuc, Bianca Voica  și Bianca Curmenț de la Corona Brașov au fost convocate de Florentin Pera pentru cantonamentul de la Moacșa

Echipa națională de handbal feminin senioare a României se reunește, în perioada 28 iulie-1 august, pentru un stagiu de pregătire centralizată. Reunirea  lotului condus de selecționerul Florentin Pera  și secundul Bogdan Burcea va avea loc în localitatea Moacşa (județul Covasna). Pera a convocat pentru acest stagiu  21 de handbaliste,  iar  de la Corona Brașov au fost selecționate  Alisia Boiciuc , Bianca Voica și Bianca Curmenț.

Lotul României pentru cantonamentul de la Moacșa

1.  BAZALIU BIANCA – GLORIA 2018 BISTRIŢA
2. BOICIUC ALISIA – CORONA BRAŞOV
3 . BORŞ OANA -HC DUNĂREA BRĂILA
4. BUCUR DARIA -SCM GLORIA BUZĂU
5. CIUCĂ DIANA -CS RAPID BUCUREŞTI
6. CURMENŢ BIANCA – CORONA BRAŞOV
7. DINDILIGAN ALEXANDRA -CSM BUCUREŞTI
8. GOGÎRLĂ ALICIA -SCM RM VÂLCEA
9. HOSU DACIANA -CSM BUCUREŞTI
10. JIPA ŞTEFANIA – GLORIA BUZĂU
11. KEREKES EVA – GLORIA  BISTRIŢA
12. LASLO CRISTINA – GLORIA BISTRIŢA
13. LUPEI CORINA – DUNĂREA BRĂILA
14. MOROIANU ANDRA – GLORIA BUZĂU
15. NECULA REBECA -SCM RM VÂLCEA
16. OSTASE LORENA – RAPID BUCUREŞTI
17 . POPA ANDREEA -DUNĂREA BRĂILA
18. ROŞU ELENA – MĂGURA CISNĂDIE
19. SERAFICEANU SONIA -GLORIA  BISTRIŢA
20.STOICA STEFANIA – RAPID BUCURE5TI
21. VOICA ELENA BIANCA – CORONA BRAŞOV

Echipa tehnică:
PERA  FLORENTIN Antrenor principal
BURCEA  BOGDAN Antrenor secund
BARBU KEREKES ILDYKO Antrenor portari
CIUNTU STEFAN Preparator fizic
BACIU VICTOR fizioterapeut
OPREA DANIEL CONSTANTIN fizioterapeut
TONIŢA FLORENTINA psiholog
ALEXANDRESCU NICOLETA Antrenor federal

Tânără influencer moartă după ce a căzut de la 100 de metri în timp ce filma pentru Instagram

0
Tânără influencer moartă după ce a căzut de la 100 de metri în timp ce filma pentru Instagram

Tânără influencer moartă după ce a căzut de la 100 de metri în timp ce filma pentru Instagram.

O tânără influencer de 27 de ani, Aanvi Kamdar, a murit după ce a alunecat de pe marginea unei cascade din India, în timp ce filma conținut pentru Instagram.

Aanvi s-a prăbușit într-un defileu de 92 de metri înălțime în timp ce filma peisajul pentru a-l posta pe rețelele de socializare. Tragedia a fost văzută de prietenii ei, care se aflau cu ea în excursie, potrivit The Sun.

„De îndată ce am ajuns la fața locului, ne-am dat seama că fata a căzut de aproape 100 de metri. Chiar și după ce am ajuns la ea, a fost greu să o ridicăm, deoarece era rănită și ploua puternic”, a declarat unul dintre pompierii care au intervenit.

Aanvi era încă vie și cooperantă când a fost scoasă din defileu, șase ore mai târziu, marți, 16 iulie. Cu toate acestea, a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, din cauza rănilor grave suferite în urma căderii.

Un turist beat și-a spart capul pe treptele Cabanei Curmătura În Piatra Craiului

0
Un turist beat și-a spart capul pe treptele Cabanei Curmătura În Piatra Craiului

Un turist beat și-a spart capul pe treptele Cabanei Curmătura În Piatra Craiului

Noaptea trecută, un turist aflat în stare avansată de ebrietate și-a spart capul pe treptele Cabanei Curmătura, suferind un traumatism cranio-cerebral cu multiple plăgi în regiunea occipitală și frontală.

Serviciul Public Local Salvamont Zărnești a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni la acest incident „neobișnuit”. Inițial considerată o acțiune simplă, intervenția s-a dovedit dificilă din cauza ploii, care a făcut drumul de acces spre cabană impracticabil, au explicat reprezentanții Salvamont Zărnești.

Din fericire, la cabană se afla un medic rezident care a oferit primul ajutor rănitului. Cu sprijinul administratorului Cabanei Curmătura și al UTV-ului din dotare, turistul a fost coborât până la Prăpăstiile Zărneștiilor, unde a fost predat unui echipaj SAJ. Misiunea s-a încheiat în jurul orei 4:00 dimineața.

Salvamontiștii au transmis un mesaj de avertizare: „Pe această cale, dorim să atragem atenția că acest mod bizar de a «petrece» în inima Parcului Național Piatra Craiului și oriunde pe munte, anulează orice urmă de responsabilitate pentru siguranța proprie și a persoanelor însoțitoare. Decizia de a consuma alcool și mai mult, până la limita putinței umane, nu trebuie asociată sub nici o formă cu activitățile montane.”

În concluzie, salvamontiștii au mulțumit tuturor celor implicați în soluționarea cazului, inclusiv Dispeceratului SAJ Brașov, administrației Cabanei Curmătura și medicului rezident aflat la cabană.

Unii pensionari trebuie să dovedească de două ori pe an că mai trăiesc

0
Unii pensionari trebuie să dovedească de două ori pe an că mai trăiesc

Unii pensionari trebuie să dovedească de două ori pe an că mai trăiesc.

Conform noii legislații privind pensiile, pensionarii care locuiesc în afara țării trebuie să trimită de două ori pe an un document care atestă că sunt în viață, cunoscut sub denumirea de certificat de viață.

Legea 360/2023 stabilește că termenele limită pentru transmiterea certificatelor de viață către casele de pensii sunt 31 martie și 30 septembrie ale fiecărui an. În prezent, pensionarii sunt obligați să trimită acest certificat doar o dată pe an, până la sfârșitul lunii decembrie .

Certificatul de viață trebuie semnat în fața unei autorități legale din statul de reședință sau domiciliu al pensionarului. Aceste autorități pot include instituții de pensii, autorități administrative locale, notari publici, consulate ale României sau birouri ale patronatelor cu care Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) are acorduri de colaborare .

De exemplu, pensionarii români din Italia pot semna certificatul în prezența Institutului Național de Asistență Socială (INAS), Institutului Național Confederal de Asistență (INCA) sau Institutului de Tutelă și Asistență a Muncitorilor (ITAL-UIL) .

Certificatul de viață poate fi trimis prin poștă, fax sau e-mail către casa teritorială de pensii. Dacă pensionarul nu transmite documentul în termenele stabilite, casa teritorială de pensii va suspenda plata drepturilor cuvenite începând cu luna următoare expirării termenului. În cazul transmiterii ulterioare a certificatului, plata pensiei va fi reluată de la data suspendării, cu respectarea termenului general de prescripție, cu condiția să nu intervină alte cauze legale care să suspende sau să oprească plata .

Google Maps introduce funcția de alertare pentru radarele mobile

0
Google Maps introduce funcția de alertare pentru radarele mobile

Google Maps introduce funcția de alertare pentru radarele mobile.

Google Maps lansează o nouă funcție destinată șoferilor: alertele pentru radarele mobile. Această actualizare permite utilizatorilor să vadă în timp real locațiile radarelor fixe și mobile ale poliției pe parcursul unei călătorii, ajutându-i astfel să evite sancțiunile.

Noua funcție, similară celei disponibile pe aplicația Waze, oferă șoferilor posibilitatea de a localiza incidentele din trafic și radarele. Radarele fixe vor fi afișate în culoarea portocalie, iar cele mobile în culoarea albastră.

Prin meniul „adaugă un raport”, utilizatorii pot semnala diverse situații din trafic, cum ar fi mașini oprite pe drum, accidente, porțiuni de traseu în construcție, obstacole și radare mobile. Șoferii care trec prin zona radarelor sunt întrebați dacă acestea sunt încă în aceeași locație, contribuind astfel la furnizarea de informații live și actualizate pentru comunitate.

Sinucidere împiedicată de polițiști la Brașov

0
Sinucidere împiedicată de polițiști la Brașov

Sinucidere împiedicată de polițiști la Brașov.

Pe 20 iulie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au fost alertați printr-un apel de urgență de un bărbat care a primit pe telefonul mobil un clip video în care o tânără de 20 de ani, cu care avusese o relație, îi comunica intenția de a se sinucide.

Bărbatul nu știa locația exactă a tinerei, dar conștienți de faptul că fiecare secundă contează în astfel de situații, polițiștii au mobilizat rapid mai multe echipe operative din I.P.J. Brașov pentru a o găsi.

În scurt timp, tânăra a fost identificată de polițiștii Secției 1 de Poliție Brașov. După o discuție cu aceasta, polițiștii au reușit să o convingă să renunțe la intențiile suicidale și au condus-o la sediul unității, unde a primit consiliere.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov felicită intervenția promptă și empatia de care au dat dovadă polițiștii în această situație critică, subliniind că salvarea unei vieți este cea mai mare realizare a forțelor de poliție.

Razie la Zilele Vulcanului: Sancțiuni și confiscări pentru agenții economici

0
Razie la Zilele Vulcanului: Sancțiuni și confiscări pentru agenții economici

Razie la Zilele Vulcanului: Sancțiuni și confiscări pentru agenții economici.

Pe 20 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de colegi din cadrul Serviciului Criminalistic, Poliția Orașului Zărnești, Secția de Poliție Rurală Zărnești și cu sprijinul unui comisar din cadrul Comisariatului Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Brașov, au desfășurat o acțiune amplă în localitatea Vulcan, municipiul Brașov, în cadrul manifestării cultural-artistice ”Zilele Vulcanului”.

Acțiunea a avut ca obiectiv principal verificarea respectării prevederilor legale de către agenții economici prezenți la eveniment. Polițiștii au urmărit conformitatea cu reglementările privind comerțul cu băuturi alcoolice și țigarete, modul de transport al produselor alimentare, tipul vehiculelor utilizate și condițiile sanitare și de igienă.

În urma controalelor, cei 16 polițiști au verificat 12 operatori economici, aplicând 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 80.000 de lei. De asemenea, au confiscat suma de aproximativ 3500 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999, care impune obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, au fost oprite de la comercializare 10 kg de produse alimentare care aveau data limită de consum depășită sau erau păstrate în condiții necorespunzătoare.

Doi dintre agenții economici verificați au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov pentru continuarea investigațiilor economice.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov va continua desfășurarea acțiunilor de acest tip în perioada următoare, pentru a asigura un climat optim de siguranță publică.

Team Romania a plecat la Paris pentru JO. Mihai Covaliu: „Avem încredere în voi“

0
Echipa Olimpică a României a plecat la Paris

Team Romania a plecat la Paris pentru JO. Mihai Covaliu: „Avem încredere în voi “
Echipa Olimpică a României a plecat duminică la Paris, pentru a participa la Jocurile Olimpice, care încep la 26 iulie.
„Zbori TEAM ROMANIA, Parisul te așteaptă!!!
Aeronava Nadia Comăneci, cu cea mai mare parte a delegației României, și-a luat zborul spre Paris 2024. O nouă aventură este gata să înceapă, iar Zeița de la Montreal, care a scris istorie cu prima notă de 10 la Jocuri din istoria gimnasticii, veghează, inspiră și motivează Echipa Olimpică tricoloră. ”Știu cât de lungă a fost așteptarea, dar astăzi emoțiile capătă altă dimensiune. Avem încredere în voi că veți demonstra că sunteți cei mai buni! Sunteți puternici și abia așteptam să ne bucurăm împreună de rezultatele pe care le veți obține. Hai România!” , a spus șeful COSR, brașoveanul Mihai Covaliu “, notează COSR. Jocurile Olimpice de la Paris au loc în perioada 26 iulie – 11 august.

Team România pentru Paris
Team România  are în componență 107 sportivi care vor concura în 18 sporturi:

1. Atletism – Delvine Relin Meringor, Joan Chelimo Melly –maraton, Andrea Miklós – 400 m, Alina Rotaru Kottmann – săritura în lungime, Bianca Ghelber – aruncarea ciocanului, Stella Rutto – 3000 m obstacole, Alin Firfirică – aruncarea discului, Alexandru Mihăiţă Toader – aruncarea suliţei, Andreea Taloş, Diana Ion – triplusalt, Rareş Toader – aruncarea greutăţii, Florentina Iusco – triplusalt şi săritura în lungime, Daniela Stanciu – săritura în înălţime
2. Înot – David Popovici, Vlad Stancu
3. Box – Lăcămioara Perijoc – 54 kg
4. Gimnastică ritmică – Annaliese Drăgan 5. Canoe – Cătălin Chirilă – C1 – 1000 m (1 loc cotă), Oleg Nuţă, Ilie Sprincean – canoe – C2 – 500 m (2 locuri cotă)
6. Canotaj – 45 locuri (un loc nominal +44 locuri cotă – 11 echipaje) – dublu vâsle feminin (W2x), dublu vâsle categorie uşoară feminin (LW2x),  patru vâsle feminin (W4x), dublu vâsle masculin (M2x), patru vâsle masculin (M4x), dublu rame feminin (W2-),  patru rame feminin (W4-), dublu rame masculin (M2-), patru rame masculin (M4-),  opt plus unu masculin (M8+),  opt plus unu feminin (W8+), Mihai Chiruţă – simplu vâsle masculin (calficat nominal)
7. Gimnastică artistică –  Andrei Munteanu; Echipa feminină de gimnastică artistică (5 locuri cotă)
8. Polo – Echipa masculină (13 locuri cotă)
9. Tenis de masă – Echipa feminină (3 locuri cotă), Bernadette Szocs /Ovidiu Ionescu – dublu mixt, Ovidiu Ionescu – simplu masculin, Andrei Eduard Ionescu – simplu masculin
10. Lupte – Andreea Ana – lupte feminin – 53 kg, Kriszta Tunde Incze – lupte feminin – 62 kg, Cătălina Axente – lupte feminin – 76 kg, Alin Alexuc-Ciurariu – lupte greco-romane – 130 kg, Răzvan Arnăut – lupte greco-romane – 60 kg
11. Yahting – Ebru Bolat –– ILCA 6
12. Scrimă – Mălina Călugăreanu – floretă individual
13. Haltere – Mihaela Cambei – 49 kg, Loredana Toma – 71kg
14. Triatlon – Felix-Pierre Duchampt
15. Cliclism – Ede Molnar – mountain bike
16. Judo – Alex George Ioan CREŢ – 90 kg
17. Tir cu arcul – Mădălina Ştefania Amăistroaie – arc olimpic
18. Tenis – Ana Bogdan – simplu, Jaquline Cristian – simplu, Irina Begu – simplu, Monica Niculescu – dublu

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.