„Cu un secol înainte de evenimentele din ‘Game of Thrones’, doi eroi improbabili au hoinărit prin Westeros… un cavaler tânăr, naiv, dar curajos, Ser Duncan cel Înalt, și scutierul său diminutiv, Egg. Într-o epocă în care dinastia Targaryen încă ocupă Tronul de Fier și amintirile despre ultimul dragon nu au fost încă date uitării, mari destine, adversari puternici și aventuri periculoase îi așteaptă pe acești prieteni improbabili și incomparabili”.

Sezonul 2 al House of the Dragon, la vară

Așa sună descrierea oficială, dezvăluită de HBO tot în primăvara anului trecut și pe care o reiau în condițiile în care Zaslav n-a venit cu alte noutăți săptămâna aceasta, în afară de calendarul de lansare al serialului care ar urma să se numească Knight of the Seven KingdomsTales of Dunk and Egg, The Hedge Knight sau o combinație între cele 3. Titlul oficial aparent încă nu e încă bătut în cuie.

Însă știm cu siguranță că sezonul 2 al House of the Dragon urmează să apară vara aceasta, deși nici pentru acesta HBO nu a anunțat încă data exactă a premierei, după cum amintește Deadline.