20.2 C
Braşov
AcasăSport„Toporul” de la Codlea, singura noutate: Reunire fără fast la FC Brașov

„Toporul” de la Codlea, singura noutate: Reunire fără fast la FC Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Adi Szabo a condus ieri primul antrenament al echipei și a avut la dispoziție 20 de jucători, dintre care mulți juniori
l Președintele Mitran a anunțat că joi echipa va avea antrenor, iar Vali Suciu este principalul favorit

FC Brașov și-a reluat ieri pregătirile, iar la primul antrenament au fost prezenți 20 de jucători. Singura noutate a fost reprezentată de Ovidiu Sterian, un fundaș central de 18 ani, care aparține de ACSM Codlea, iar în primăvară a jucat în Liga 1 la Academica Clinceni. Poreclit „Toporul de la Codlea, fotbalistul va fi testat de staff-ul tehnic al echipei brașovene. Prima ședință de pregătire a fost condusă de Adrian Szabo, ajutat de ajutat de Rareș Forika, Cătălin Voicu si Andrei Santa. Cum era de așteptat, la primul antrenament au lipsit mulți fotbaliști aflați la final de contract. La antrenamentul de la Metrom au fost prezenți și Nicolau, Cîrstian și Linguraru, jucători împrumutați de FC Brașov la ACS SR Brașov. Cei trei fotbaliști mai au contract cu ACS SR Brașov până pe 30 iunie, astfel că au nevoie de acordul clubului pentru a începe pregătirile cu FC Brașov. Și portarul David Gîrniță a fost prezent la stadion, însă mai are de așteptat până să revină la antrenamente fiind în recuperare după operația suferită la genunchi.
Lotul prezent la reunire: Mutu, Chiriac (j) – I. Drăgoi, Cezar Ciucă (j), Ovidiu Sterian (j), R. Gherghe, Al. Dascălu (j), Daniel Dumbravă, Adrian Voicu – R. Iorga (j), Radu Leonte, Al. Toderașcu (j), Marius Manole, Edi Lambrinoc (j), Al. Mitroi (j), H. Popa, Vlad Mihalcea, Vlad Boția, A. Lascu, Dragoș Cheles (j) – Bogdan Roșu.

Coliban și Bădulescu au lipsit de la prezentarea lui Mitran

Marin Mitran a susținut ieri, prima conferința de presă în calitate de președinte la FC Brașov. Dacă în vara trecută, Ioan Mărginean a fost prezentat cu mult fast de Allen Coliban și Sebastian Bădulescu, acum Mitran a fost singur! „Nu mă compar eu cu domul Mărginean, el e mult mai experimentat”, a parat Mitran. Acesta a dezvăluit cum a ajuns la FC Brașov. „Prima oară am fost contactat telefonic de Sebastian Bădulescu. Am fost deschis la discuții. A doua oară m-a contactat primarul Allen Coliban. Am venit cu gânduri bune la Brașov și sper ca împreună cu colegii mei din club și cu cei din conducerea orașului sa îndeplinim obiectivul: accederea în play – off. Sper să rezolvăm joi si cu antrenorul și apoi vom începe sa aducem jucători. Vrem un lot de 25 – 26 de jucători dintre care trei portari” a spus Mitran, care a precizat că Marian Ivan ar putea prelua funcția de manager general. „Voi avea o discuție cu Marian Ivan pentru postul de manager general la FC Brașov. Noul președinte al FC Brașov spune că bugetul pentru sezonul viitor va fi de 1, 7 milioane de euro din care 300 .000 de euro vor fi alocați Centrului de Copii și Juniori. Mitran a plusat și a anunțat că va aduce din sponsorizări peste 500.000 de euro!

Laurențiu Popescu și Vasile Constantin rămân la Brașov

- Advertisement -

Mitran a anunțat că a ajuns la un acord cu U Craiova, iar Vasile Constantin și Laurențiu Popescu vor continua la Brașov. Din organigrama clubului vor face parte Vasile Dochița, Cristian Mățău – secretar general; Adrian Szabo – director tehnic; Șerban Moraru – director sportiv; Ilie Luca – delegat tehnic, organizator de competiții, iar Mugurel Buga va coordona departamentul de scouting.

Patru amicale stabilite

Mitran a mai anunțat că FC Brașov va face un cantonament local de două săptămâni, iar până acum au fost perfectate și patru meciuri amicale: cu Farul Constanța, pe 29 iunie, cu FC Hermannstadt, la Sibiu, în 9 iulie, iar pe 15 și 19 iulie, la Brașov, cu Unirea Slobozia și Oțelul Galați.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE