19.7 C
Braşov
AcasăMagazinSmiley și-a donat părul în scop caritabil

Smiley și-a donat părul în scop caritabil

Smiley, în vârstă de 38 de ani, a decis să facă un gest caritabil și i-a îndemnat pe toți admiratorii săi să îi urmeze exemplul. El s-a tuns și și-a donat părul programului care face peruci pentru pacienții oncologici.
Smiley a documentat întreaga procedură pe contul personal de Instagram. El a distribuit cu o zi înainte de a se tunde un mesaj prin care i-a îndemnat pe fani să-i urmeze exemplul și a subliniat cât de necesar este ca pacienții diagnosticați cu cancer să nu se simtă singuri în lupta cu această boală perfidă.
„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper 😅), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!” , a fost mesajul scris de Smiley, înainte de a se tunde.
Sâmbătă, Smiley și-a îndeplinit promisiunea și a trecut pragul frizerului, iar schimbarea de look prin care a trecut a fost radicală.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE