23.5 C
Braşov
AcasăCititoriCele mai populare păcănele online din România

Cele mai populare păcănele online din România

Jocurile de tip slot machine, numite și păcănele, sunt cele mai populare jocuri de noroc din România, după loterie, bineînțeles. Indiferent dacă vorbim de săli de jocuri de colț de stradă sau jocuri sloturi online gratis, acestea sunt la mare căutare non stop. Dar nu doar așa, fără preferințe – jucătorii români au gusturile bine definite, orientate către o mână de jocuri de păcănele. Iată care sunt acelea.

- Advertisement -

Book of Dead

Book of Dead este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele disponibile exclusiv online. Este un joc de păcănele destul de standard cu o grafică atractivă și speciale generoase disponibilă în mai toate cazinourile online.

Sizzling Hot Deluxe

- Advertisement -

Sizzling Hot Deluxe este un joc de păcănele disponibil atât în majoritateea sălilor de jocuri cât și în cazinourile online. Dezvoltat de compania austriacă Novomatic, jocul este și el destul de simplu, chiar și cu grafica modestă, care oferă însă jucătorilor o experiență consistentă pe toate dispozitivele, fie ele aparate de joc din agențiile loto sau smartphone-uri.

Burning Hot

Burning Hot este și el un joc de păcănele popular, tot așa prezent pe fiecare platformă. Compania din spatele ei este EGT, o companie din Bulgaria care a fost printre primele disponibile pe piața din România, pe vremea când cazinourile online nu erau încă la modă. Popularitatea sloturilor EGT a rămas neschimbată de atunci.

Shining Crown

Shining Crown este un alt joc de păcănele standard furnizat de EGT atât în lumea reală cât și online. Jocul nu este foarte diferit de celelalte produse EGT disponibile în săli de jocuri și online, dar acesta este asociat deseori cu jackpotul oferit de compania bulgară, Jackpot Cards.
Anul trecut, un jucător norocos a câștigat un jackpot impresionant la Shining Crown, însumând aproape 1 milion de euro, întâmplare care a fost mediatizată destul de bine, ceea ce a contribuit la menținerea popularității jocului de „păcănele cu coroane” atât online cât și în lumea reală.

Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este probabil cel mai popular joc de păcănele din Europa mulțumită în special prezenței sale extinse în sălile de jocuri și cazinourile terestre în Est și în Vest. Jocul a fost lansat de Novomatic în 2005 în săli de jocuri din lumea reală și și-a făcut renume nu doar prin volatilitatea sa neobișnuit de ridicată ci și prin câștigurile consistente asociate cu el. Jocul și-a continuat „turul de glorie” prin tot continentul.
Pe lângă potențialul de a plăti câștiguri consistente, Book of Ra atrage publicul jucător prin simplitatea sa – nu are funcții speciale complicate sau oferte speciale ci doar o experiență simplă de joc și un potențial ridicat pentru câștiguri.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii