21.4 C
Braşov
AcasăSportHandbal. Aurelia „Mica“ Brădeanu, director tehnic la Corona Brașov. „E momentul oportun“

Handbal. Aurelia „Mica“ Brădeanu, director tehnic la Corona Brașov. „E momentul oportun“

Corona Brașov a încheiat lamentabil în un nou sezon în Divizia A de handbal feminin. Deși a beneficiat de un buget consistent, echipa antrenată de Alin Bondar a ratat promovarea în Liga Florilor. Șefii clubului au dat o lovitură de imagine, iar fosta mare handbalistă Aurelia Brădeanu a fost numită în funcția de director tehnic. Aurelia Brădeanu (43 de ani) deține recordul de participări la turneele finale, cu 17 competiții majore (3 ediții de JO, 8 de CM și 6 de CE), revine în handbal.

- Advertisement -


Obiective clare

Stabilită la Brașov, „Mica“ nu a mai fost implicată în handbal după retragerea din activitate din 2017, în afara unui scurt mandat ca antrenoare la Centrul Național de Excelență. „Mica are viziunea și experiența necesară de a contribui activ la îndeplinirea obiectivelor clubului: reclădirea piramidei performanței, asigurarea continuității la echipele de junioare și readucerea echipei de senioare în Liga Florilor“, se arată în comunicatul clubului.

„Handbalul brașovean se va ridica din nou“

- Advertisement -

Fosta mare sportivă deține calificarea de antrenor senior și două masterate: în competiție sportivă și performanță și în managementul organizațiilor și evenimentelor sportive. „Mi-a plăcut Brașovul din primul moment în care am ajuns aici, dovadă și faptul că m-am stabilit aici. Am jucat la Corona două sezoane și am trăit momente de neuitat în cariera mea. Am urmărit cu mare interes evoluția echipei în ultimii ani. Din păcate, acum nu trece prin cea mai bună perioadă. Acest lucru mi-a întărit convingerea că e momentul oportun de a veni să ajut prin experiența mea. Sunt convinsă că handbalul brașovean se va ridica din nou și, în cel mai scurt timp, va reveni acolo unde îi este locul”, a declarat Mica Brădeanu pentru site-ul clubului brașovean. Aurelia Brădeanu (43 de ani) deține recordul de participări la turneele finale, cu 17 competiții majore (3 ediții de JO, 8 de CM și 6 de CE). Brădeanu a jucat la Corona între 2013-2015.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Felicitari ptr. numire!
    Am vazut ca are pregatirea teoretica necesara ptr. acest post de „manager” dar experienta notabila din „teren” o poate ajuta numai indirect! Sigur este:”o lovitură de imagine” insa sper sa nu se rezume la asta a se vedea situatia lui Gabriela Szabo!
    Succes va tin pumnii!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE