19.7 C
Braşov
AcasăNationalDacă sună la ușă, poate e recenzorul ! Astăzi încep vizitele la...

Dacă sună la ușă, poate e recenzorul ! Astăzi încep vizitele la cei care nu s-au autorecenzat…

Aproape 47% din populația țintă s-a autorecenzat în prima etapă a recensământului, a anunțat INS. Astăzi (marți) începe etapa de colectare a datelor de recensământ prin deplasarea recenzorilor la adresele de reședință obișnuită a populației care nu s-a autorecenzat online în perioada 14 martie – 27 mai 2022, a anunțat luni INS.
Vor fi vizitate și gospodăriile celor care nu au finalizat corect și complet chestionarele de recensământ. Se vor colecta date de la toate persoanele, indiferent de cetățenie, care la momentul de referință al recensământului aveau reședința obișnuită în România.
Momentul de referință al recensământului este ora 0.00 din ziua de 1 decembrie 2021, iar datele colectate trebuie să reprezinte situația la acel moment.
Potrivit INS, până la finalul zilei de 27 mai, ultima zi de autorecenzare, s-au înregistrat în total 11 milioane de chestionare, dintre care 8,9 milioane de chestionare valide la nivel de persoană (53,9% în mediul urban și 46,1% în mediul rural), ceea ce reprezintă 46,8% din populația rezidentă țintă estimată. Diferența de 2 milioane este reprezentată de numărul de chestionare ale locuințelor neocupate, precum și de chestionare multiple (persoane și locuințe recenzate de mai multe ori) și de cele incomplete.
Etapa de recenzare pe teren se va desfășura în perioada 31 mai – 17 iulie. În această etapă, colectarea datelor de recensământ se va realiza prin interviu față-în-față, numai cu ajutorul tabletelor, chestionarul de recensământ fiind identic cu cel din etapa de autorecenzare.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Am incercat sa rezolv asta online dar nu am avut succes! Facut toti pasii necesari si am primit „Felicitari #AD-A0-XA-68”! Dupa o saptamina am verificat insa nu apaream asa ca am reluat operatiunea si am primit iarasi alte „Felicitari #AD-A0-XA-68” care nu sau confirmat la verificarea ulterioara .
    Sunt familiarizat cu probleme IT asa ca nu ma mira in schimb sunt deranjat ca „beneficiarul” nu a solicitat sa fie prevazuta o posibilitate de corectarea a erorilor inerente in soft.
    In concluzie acuma astept sa sune la use!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE