15.2 C
Braşov
AcasăSportJudecătoria Brașov a decis: Dizolvarea ACS SR Brașov! Clubul poate face apel

Judecătoria Brașov a decis: Dizolvarea ACS SR Brașov! Clubul poate face apel

Judecătoria Brașov a decis astazi dizolvarea Asociației Club Sportiv SR Municipal Brasov. Clubului poate face apel la decizia Judecătoriei Brașov. Procesul dintre Nicu Badea, fostul vicepreședinte al clubului si ACS SR Brasov durează din februarie 2021. Nicu Badea a cerut să-i fie restituita suma de 50.000 de RON, bani împrumutați clubului in toamna lui 2018. Mai mult, ACS SR Brașov este obligata sa plătească și 2000 de lei cheltuieli de judecată! Clubul brașovean poate face apel in termen de 30 de zile.
„Nu se pune problema desființarii echipei. Este o datorie pe care noi o recunoaștem către Nicu Badea. Avocatul nostru va face apel in termen și SR Brașov va merge mai departe ” a declarat Dinu Țurcanu, președinte clubului brașovean.
ACS SR Brasov este un club înființat in vara lui 2017 de către suporterii brașoveni. Echipa a fost înscrisă in Liga 4 Brașov si a promovat in Liga 3 în vara lui 2018. Sezonul trecut, formatia brașoveană a disputat primul baraj de promovare în Liga 2. In acest sezon, ACS SR Brașov mai are de disputat un meci de totul sau nimic cu FC Hermanstadt II.

- Advertisement -

Decizia Judecătoriei Brașov :
„BADEA NICUPetent
ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV SR MUNICIPIUL BRAŞOV, PRIN REPREZ. LEGAL CU SEDIUL PROCESUAL ALES LA AV. PIRAU CODRUTA
Complet: C1 asociaţii,fundaţii,asociaţii de proprietari
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea pârâtei de repunere în termenul de a formula întâmpinare. Admite exceptia tardivitătii formulării întâmpinării, invocată de reclamant. Respinge ca tardivă întâmpinarea formulată de pârâtă. Respinge ca neîntemeiată exceptia lipsei de interes invocată de pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea formulată de către reclamantul BADEA NICU, prin reprezentant convenţional – avocat Mihai Munteanu, în contradictoriu cu pârâta ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV „SR” MUNICIPIUL BRAŞOV, prin reprezentant legal – preşedinte Dobrică Răzvan-Ionuţ. Constată dizolvarea de drept a ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV „SR” MUNICIPIUL BRAŞOV – CUI 38999192 şi dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni, la poziţia 19/2018, în Registrul de Asociaţii şi Fundaţii ţinut la Judecătoria Braşov. Numeşte ca lichidator pe C.I.I. ILIE CLAUDIU IOAN. Obligă pârâta la plata sumei de 2020 lei către reclamant reprezentând cheltuieli de judecată Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Declaraţia de apel se va depune la Judecătoria Braşov. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 25.05.2022.
Document: Hotarâre  4357/2022  25.05.2022”, este decizia Judecătoriei Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii