20.3 C
Braşov
AcasăNationalEchipa lui Dacian Cioloș discută despre formarea unui nou partid

Echipa lui Dacian Cioloș discută despre formarea unui nou partid

Fostul președinte PLUS și USR, Dacian Cioloș, a discutat luni seară posibilitatea creării unui nou partid politic într-o întâlnire cu mai mulți lideri PLUS, potrivit informațiilor G4Media. Alături de colegi europarlamentari, din care îi amintim pe Dragoș Tudorache și Ramona Strugariu, aceștia discută despre ideea de a forma un nou partid în jurul echipei de cinci europarlamentari.
”Este foarte important să o facem în acest context. Ați văzut și voi ce s-a scurs în presă deja. Putem merge altfel mai departe. Nu este important dacă eu sunt sau nu președinte. Eu am pus pe masă un program care a rezultat din discuțiile cu voi”, a explicat Dacian Cioloș, potrivit surselor G4Media.
Ideea ar fi ca ei să susțină crearea partidului și a unor noi lideri. ”Trebuie să formăm lideri în țară pe care noi îi vom susține de afară. Nu uitați simbioza intern/extern”, a explicat Dragoș Tudorache.
Dacian Cioloș a susținut în cadrul discuțiilor că nu vrea să fie președinte al partidului. Planul este ca în primă fază să se creeze un site unde să fie urcat un viitor statut al partidului, potrivit surselor citate.
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, afirmă că o eventuală demisie a lui Dacian Cioloş din USR ar fi o chestiune lipsită de sens. „Să pleci acum, pe modelul ăsta al foştilor lideri care pe sfârşit de carieră îşi mai fac un proiect de vanitate şi practic să dai o mână de ajutor acestui sistem securisto-socialist este o eroare strategică majoră”, susţine el.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE