19.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovTânăr brașovean ajuns subsecretar de stat, după ce a trecut în 6...

Tânăr brașovean ajuns subsecretar de stat, după ce a trecut în 6 luni prin 4 partide. A fost apreciat doar de PSD !

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit luni pe Dragoș Tohănean în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Tohănean este IT-ist cu studii în România și Germania, cadru didactic asociat la Universitatea Brașov, și a ajuns la PSD după ce a schimbat mai multe partide, la doar 32 de ani. CV-ul oficial al lui Tohănean arată că acesta este programator software, cu experiență în mai multe companii de top locale sau multinaționale (DR Technology Consulting SRL, Deloitte Tehnologie, IBM Romania, Accenture, NTT Data). De asemenea, el este profesor asociat la Facultatea de Matematică și Informatică din Universitatea Transilvania Brașov.
El are un MBA în Guvernanța Corporativă și Managementul Inovației la Universitatea de Științe Aplicate Gelsenkirchen și este înscris la doctorat în Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din București.
Tohănean a intrat în atenția opiniei publice în anul 2020, când a trecut, în 6 luni, prin patru partide. S-a înscris în PLUS, apoi a trecut la ALDE, apoi în Pro-România, iar apoi a migrat la PSD. El a explicat într-o postare pe Facebook cum se explică schimbarea atâtor partide în doar 6 luni, în anul alegerilor locale și parlamentare.

- Advertisement -

”Da, mă declar vinovat pentru traseul de la PLUS la PSD , dar am putut să înțeleg viziunile fiecărui partid. Pe acest drum am învățat multe, am întâlnit oameni de excepție, dar și oameni care te critică pentru orice pas. Am înțeles că există din păcate, o ură între oameni doar pentru că fac parte din alt partid”, a scris la acel moment Dragoș Tohănean,

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE