19.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cum trebuie amenajată sufrageria alb-negru?

(P) Cum trebuie amenajată sufrageria alb-negru?

S-ar putea spune că sunt prea moderne, prea sumbre, prea simple. Dar adevărul este că alb-negru în interior se va apăra întotdeauna și va indica întotdeauna un stil bun. Prin urmare, nu este de mirare că din ce în ce mai mulți oameni aleg aceste culori ca fiind dominante în amenajarea sufrageriei. Cum trebuie amenajată sufrageria în culori alb-negru? Ce accesorii trebuie selectate?

- Advertisement -

Pictură pe pânză în loc de tapet

Alegererea aranjamentului alb-negru indică dragostea pentru simplitate și minimalism. Prin urmare, atunci când amenajați camera de zi în astfel de culori, ar trebui să alegeți cu grijă accesoriile. Asta nu înseamnă însă că pereții trebuie să rămână albi, iar mobilierul trebuie să rămână negru (sau invers). Se pare că există o mulțime de accesorii foarte elegante care nu vor perturba conceptul și se vor potrivi perfect cu acesta. În cazul camerelor de zi alb-negru, care doriți să fie elegante și minimaliste, merită să renunțați la picturile murale și tapeturi – cele monocolore nu au rost, iar cele cu model vor fi și, ai putea spune, invazive. Cu siguranță este mai bine să alegeți cea mai potrivită pictură pe pânză, care va decora peretele într-un mod interesant și, în același timp, nu va fi dominant. În plus, va arăta clasic și elegant. Pictură pe pânză pentru un living alb-negru se poate potrivi fie cu conceptul de culoare, de ex. cu culoarea neagră dominantă pe fundalul unui perete alb, fie, dimpotrivă, contrastând complet cu acesta, de ex., galben, roșu sau alte culori. Toate culorile se potrivesc cu alb și negru, așa că există o mulțime de opțiuni. Singura întrebare este cât de mult alb-negru ar trebui să existe în acest tip de aranjament și dacă un pic de culoare – pictura pe pânză, o pernă colorată sau un ghiveci de flori – nu o vor perturba.

Ce fel de pictură pe pânză ar trebui să alegeți?

- Advertisement -

Cât despre subiectul tablourilor pentru camerele de zi alb-negru… nu este un lucru simplu! Ei bine, această alegere de culori impune un anumit stil. Se știe că va fi elegant și modern. În nici un caz nu puteți alege scenele de natură moartă sau de gen. Cu toate acestea, pot fi folosite motive de plante și animale, cu condiția ca acestea să fie incluse în grafică destul de modernă, abstractă, precum și geometria. Nudurile… sunt de asemenea binevenite! Arată grozav în aranjamentele alb și negru. În prezent, picturile pe pânză pot fi înșelător de asemănătoare cu fotografiile, așa că alegerea temei potrivite este cu adevărat impresionantă. Când vine vorba de culori contrastante – aici este, de asemenea, mai bine să alegeți abstracții – patch-urile expresive de culori vii vor adăuga interiorului alb-negru un pic de dinamică și îl vor face și mai atractiv.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE