20.3 C
Braşov
AcasăSportTelenovela „Mărginean – Ilie Stan“. FC Brașov riscă mai multe decizii sportive

Telenovela „Mărginean – Ilie Stan“. FC Brașov riscă mai multe decizii sportive

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l FC Brașov a avut termen până luni să-i achite restanțele financiare lui Ilie Stan
l Cazul va ajunge din nou la Comisia de Disciplină, iar FC Brașov va încasa o amendă între 3000 și 7000 de lei, după care, la câte 15 zile riscă o depunctare de câte două puncte

FC Brașov va juca barajul de menținere în Liga a 2-a cu Poli Timișoara, dar clubul brașovean continuă șicanele cu fostul antrenor Ilie Stan. Litigiul dintre Ilie Stan și FC Brașov pare unul fără sfârșit . Fostul antrenor al echipei, își cere, de luni bune la Comisiile FRF, banii din contract până la finalul acestui sezon, după ce despărțirea s-a produs în urma jocului din etapa a 9-a a campionatului regular. Președintele Ioan Mărginean a tot amânat să-i plătească banii antrenorului, iar, în cele din urmă, la finalul lunii martie 2022, Comisia Recurs a FRF i-a dat dreptate antrenorului, iar clubul FC Brașov este obligat să-i achite salariul lui Ilie Stan până la finalul sezonului, adică din octombrie (parțial) 2021 până în iunie 2022. Mai mult, FC Brașov este obligată să-i plătească lui Ilie Stan și chiriile restante (iulie 2021 – septembrie 2021)!
FC Brașov a a avut la dispoziție 30 de zile să achite plata datoriilor către Ilie Stan, iar termenul a expirat luni. În prima fază, cazul va ajunge din nou pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, iar FC Brașov riscă o amendă între 3000 și 7000 de lei, după care, la câte 15 zile riscă o depunctare de câte două puncte și se poate ajunge până la interzicerea dreptului de a face transferuri! Mărginean l-a demis pe Ilie Stan după etapa a 9-a a sezonului regular al Ligii 2. Despărțirea a fost cu scandal, antrenorul fiind blocat de oamenii de pază să intre în interiorului stadionului Tineretului, pentru a conduce antrenamentele echipei.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE