20.3 C
Braşov
AcasăComunicate(P) FIN-ECO S.A. se implică în eficientizarea managementului deșeurilor în Brașov

(P) FIN-ECO S.A. se implică în eficientizarea managementului deșeurilor în Brașov

Operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov, FIN-ECO S.A., are un rol important în eficientizarea managementului deșeurilor în Brașov, cu rezultate în protejarea mediului înconjurător și a sănătății populației, prin utilizarea responsabilă a resurselor.
„Alături de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu”, ne implicăm activ în eficientizarea managementului deșeurilor prin utilizarea de tehnologii de ultimă generație și campanii de conștientizare a populației privind atitudinea față de deșeuri și modul în care tratarea deșeurilor influențează sănătatea mediului. Serviciul de eliminare a deșeurilor prin depozitare este o parte esențială a serviciilor de utilitate publică, fiind reglementat de Legea 101/2006 și prin contractul de delegare ce urmează să fie încheiat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu”, în deplin acord cu Legea 51/2006 și cu Planul județean de gestionare a deșeurilor în Județul Brașov, pentru anul 2020 – 2025”, a explicat administratorul FIN-ECO, Marcela Predescu.
FIN-ECO S.A. este operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov și își desfășoară activitatea în conformitate cu toate prevederile legale în domeniu, folosind bune practici de gestionare a deșeurilor, având ca obiectiv minimizarea tuturor emisiilor ce ar putea afecta mediul și ar putea produce disconfort pentru cetățeni.
„Avem încrederea că, prin programele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu”, se va trece într-o nouă etapă de eficientizare a gestionării deșeurilor generate de comunitățile locale. Suntem parteneri ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu” în misiunea acesteia de realizare a unor proiecte de investiții publice de interes zonal sau regional destinate înființării, modernizării și dezvoltării sistemelor de utilități publice, în conformitate cu prevederile legislației europene și naționale. Prin continua îmbunătățire a managementului deșeurilor la nivel județean, județul Brașov își va dobândi locul pe harta Europei moderne”, a subliniat administratorul FIN-ECO.
Compania lucrează cu cei mai buni specialiști la nivel internațional, cu lideri europeni în producția de tehnologii sustenabile în domeniul gestionării deșeurilor, asigurând un randament superior al instalațiilor din depozit. Obiectivul strategic al FIN-ECO S. A. este să devină cel mai verde și inovator operator din domeniu, până în 2025.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE