23.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovFiul fostului șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Brașov a...

Fiul fostului șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Brașov a fost condamnat pentru trafic de droguri de risc

Fiul fostului șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Gabriel Florescu, a fost condamnat în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri de risc. Tribunalul Brașov a hotărât pentru Roberto-Mihai Florescu o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru infracțiunile săvârșite. El mai avea însă o pedeapsă de 8 luni, astfel că cele două s-au contopit și a rezultat o perioadă de 2 ani, 2 luni și 20 de zile. Sentința nu este definitivă. A fost deja atacată cu apel de către inculpat, iar că dosarul va ajunge astfel la Curtea de Apel Brașov. Dacă instanța Curții va menține pedeapsa stabilită e Tribunal, din durata ei va fi scăzută perioada în care inculpatul a fost în arestul preventiv, adică din 27 octombrie 2021 până acum.
Tânărul Roberto-Mihai Florescu, în vârstă 25 de ani, a ajuns în toamna anului trecut în vizorul procurorilor DIICOT Brașov după ce un inculpat cercetat într-un alt dosar, pentru trafic de droguri de risc, l-a indicat pe fiul fostului șef al fostului șef al BCCO ca fiind una dintre sursele lui de aprovizionare cu canabis. Florescu Jr a fost supravegheat vreme de câteva luni, iar un agent sub acoperire chiar a reușit să se infiltreze în anturajul tânărului. După ce Roberto Florescu i-ar fi vândut stupefiante agentului, procurorii au descins la domiciliul suspectului acolo unde au fost făcute percheziții.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii