18 C
Braşov
AcasăComunicateThe Voices of Business Awards la Brașov. La înălțime și la propriu,...

The Voices of Business Awards la Brașov. La înălțime și la propriu, și la figurat

În prima săptămână a lunii aprilie, la Belvedere Business Events – Hotel Belvedere, revista Transilvania Business a organizat al cincilea eveniment sub brandul The Voices of Business Awards, un eveniment unic de promovare a liderilor din business din Transilvania&Banat, care a fost susținut, la Brașov, de partenerii Romprest Servicii Integrate, DAW Bența România, Welthee, E.ON România, Florăriile Magnolia, Crama Jelna, Luminița Balazs Fashion, Decorex Prod și Art Bending.

Aurelian Grama_Lucian Iuga_Chemark Rom

În cadrul ceremoniei de premiere desfășurate joi, 7 aprilie, au fost recompensate cu trofeul Companie de elită în business primele 50 de firme din județul Brașov, clasate în baza rezultatelor comunicate în 2020 și după următoarele criterii de departajare: capitaluri proprii (30%), active imobilizate (25%), cifra de afaceri (20%), profit (15%) și număr de angajați (10%), clasamente care au fost publicate în ediția cu nr. 107 a revistei Transilvania Business. Au fost distinse astfel: 20 de firme cu capital românesc, 20 cu capital străin și 10 cu capital mixt. Alți cinci antreprenori din județul Brașov care au dezvoltat afaceri noi, de perspectivă sau s-au remarcat în domeniul lor de activitate au fost recompensate cu trofeul Companie de elită în business. Totodată, două personalități care au sprijinit revista în cei aproape 12 ani de istorie pe piața media de afaceri din România au fost răsplătite cu trofeul Partener strategic al revistei Transilvania Business, și anume Werner Braun – președinte Clubul Economic German Brașov, și Ionuț Țața – CEO Iceberg +.
Nicolae Pop director Transilvania Business_Sorin Poteras

“The Voices of Business Awards este o inițiativă a revistei Transilvania Business, o etapă integratoare a proiectului special – Elite în business – Banat și Transilvania. Seria de evenimente reprezintă o invitație concretă în spiritul devizei noastre: ”Venim și scriem împreună despre afacerea ta”, prin care vă oferim oportunitatea de a fi vocea puternică a economiei reale din Transilvania și Banat transmisă la nivel național și la instituțiile europene”, a spus Aurelian Grama, fondatorul revistei Transilvania Business în deschiderea evenimentului desfășurat la înălțimea, atât la propriu, cât și la figurat oferită de centrul de evenimente Belvedere Business Events.
Szenner Zoltán Huba

Din partea autorității județene a fost prezent Szenner Zoltán Huba, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov. “Deși mă aflu aici în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, de fapt eu sunt un antreprenor și voi mai fi, pentru că funcția este vremelnică. Încă din 1996, am fost antreprenor și nu pot și nu vreau să mă despart de modul de gândire antreprenorială. A fost ciudată trecerea în sistemul de stat, dar chiar și acolo să știți că modul de gândire a unui antreprenor orientat către eficiență reprezintă un avantaj. În acest sens, cred că tot mai mulți ar trebui să ne implicăm ca să schimbăm sistemul și să obținem un mediu economic mai prietenos cu antreprenorii. Vreau să felicit firmele care vor premiate în această seară, ultimii ani nu au fost ușori și cei care în acești ani au reușit să își mențină și chiar să își crească business-ul au dat dovadă de foarte mult profesionalism”, a fost mesajul său adresat comunității de afaceri brașovene.

Performanța răsplătită

- Advertisement -

Au fost premiate următoarele firme cu capital românesc: Bilka Steel SRL, Avicola Brașov SA, Elmas SRL, Chemark ROM SRL, Sergiana Prodimpex SRL, PRO SOFT SRL, Bepco SRL, Vectra International SRL, COS 2000 Distribution SRL, Temad CO SRL, SEDA Invest SRL, Rail Force SRL, Ramoss COM SRL, Isaran SRL, Vectra Logistic SRL, Silnef SRL, Tecvivo SRL, Ropharma Logistic SA, ICCO E.M.T. Electronic Manufacturing Tehnology SRL, TM Inox SRL.

Ligia Voro_redactor sef TB_Werner Braun

Au fost distinse, de asemenea, 20 companii cu capital străin: Selgros Cash & Carry, Schaeffler Romania, Stabilus Romania, Autoliv Romania, Joysonquin Automotive Systems Romania, Sika Romania, Purolite, Miele Tehnica SRL, PREH Romania, Premium Aerotec, Totalenergies Marketing Romania SA, Carmeuse Holding SRL, Benchmark Electronics Romania SRL, Hutchinson SRL, Europharm Holding SA, Eldon SRL, Delaco Distribution SA, Maurer Imobiliare SA, Duvenbeck Logistik SRL, Holver SRL.
Zece companii cu capital mixt au primit, totodată, trofeul Companie de elită în business: Ropharma SA, Prodlacta SA, Urban Invest, Airbus Helicopters Romania SA, Metersit Romania, Europig SA, Transformer Energy Supply, ARC Electronic, Unior Tepid, Volumax Logistic SCS.
Companiile de perspectivă distinse sunt următoarele: Dacia Plant, Romradiatoare SA, Apemin Zizin, Electroprecizia SA, Lingemann Beschaffungssysteme SRL.
Gala The Voices of Business Awards va fi organizată în perioada următoare în județele: Bistrița-Năsăud și Harghita (aprilie); Covasna, Alba, Maramureș și Hunedoara (mai); Cluj, Sălaj, Mureș și Arad (iunie).

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE