23.5 C
Braşov
AcasăCititori(P) Pariezi de 50 lei fără să depui

(P) Pariezi de 50 lei fără să depui

Cu siguranță tuturor pariorilor le plac bonusurile. Majoritatea caselor de pariuri oferă bonusuri noilor utilizatori pentru primele depuneri. Nu mulți știu că există și bonusuri care nu necesită nicio depunere. Asta înseamnă că te poți juca fără să depui niciun bani și chiar poți face profit. Nu sunt multe astfel case de pariuri care oferă bonusuri fără depunere. O să îți detaliez cum poți paria 50 lei fără să faci nicio depunere.

- Advertisement -

Maxbet este una dintre cele mai bune case de pariuri din România și atrage mereu prin diferitele bonusuri pe care le oferă utilizatorilor săi. Maxbet atrage foarte mulți pariori prin bonusul fără depunere pe care îl oferă prin Maxbet cod bonus și care este cel mai mare de pe piața din România. Clienții noi primesc 50 RON gratis pentru a paria. Pentru a putea intra și tu în posesia bonusului fără depunere este necesar să îți creezi un cont pe platforma Maxbet.

Accesează platforma online Maxbet

Tot ce trebuie să faci pentru a-ți creea un cont este să accesezi platforma online Maxbet și să apeși pe butonul de înregistrare. După ce ai apăsat butonul de înregistrare va trebui să completezi toate câmpurile obligatorii. Este esențial să introduci datele corect, altfel ți se va închide contul ulterior.

- Advertisement -

O să ai nevoie și de un card bancar pentru a putea face depuneri mai târziu și pentru a putea retrage. După ce ai completat toate câmpurile necesare vei primi un mail cu un link de confirmare la adresa de mail pe care ai introdus-o la completarea formularului de înregistrare. Trebuie să accesezi link-ul primit pe mail și contul tău este activ.

Pentru a beneficia de cei 50 RON gratis trebuie să îți validezi contul. Validarea contului se face prin încărcarea cărții de identitate în secțiunea de verificare a contului. Odată ce ai introdus cartea de identitate, un operator îți va verifica datele în cel mai scurt timp posibil și cei 50 RON bonus îți vor fi alocați.

Este necesar să îndeplinești condițiile de rulaj

Pentru a putea transforma banii bonus în bani reali este necesar să îndeplinești condițiile de rulaj. Banii bonus necesită un rulaj de 10 ori pe 10 pariuri distincte. Fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.90 și o cotă maximă de 20.00. Poți paria atât pe pariuri single, cât și în acumulator, iar la pariurile multiple fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.40.

Pariurile cu o miză mai mare de 10 lei nu vor fi luate în calcul pentru rulaj. De asemenea, suma maximă ce poate fi transferată din soldul bonus în soldul real la finalizarea rulajului este de 250 RON sau 50 EUR. Orice sumă depășește 250 RON sau 50 EUR va fi pierdută automat.

Orice tip de pariu plasat pe handicapuri asiatice, par/impar sau Draw No Bet nu va fi luat în considerare la rulaj. La fel se întamplă și pentru pariurile care au fost închise prin opțiunea Cash Out. Maxbet oferă și un bonus de bun venit la prima depunere în valoare de 100% în limita a 700 RON.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii