18 C
Braşov

Ne vedem joi!

Ne-am fi dorit să nu fim nevoiți să schimbăm nimic. Să rămânem cum am fost toţi acești aproape 24 de ani împreună. Nu a fost posibil și credeți-ne că am făcut tot ce a depins de noi. De ani de zile n-am umblat la prețul ziarului sau abonamentului din dorința de a nu vă afecta în vreun fel, ajungând astăzi sub jumătatea prețului unui bilet de autobuz.
Unii dintre dumneavoastră sunt alături de noi de la început. Am reușit să traversăm împreună chiar și pandemia, deși veniturile noastre se înjumătățiseră și totul părea să se ducă în cap. N-am reușit însă să ținem pasul cu scumpirile îngrozitoare de tot felul. Facturile de mii de lei la gaz și curent ne-au sugrumat pur și simplu, reușind să le facem față mereu pe muchie de cuțit, adunând debite după debite. La fel și cu taxele eșalonate la stat. Încă din toamnă, obținerea hârtiei de ziar a devenit o veritabilă provocare pentru orice tipografie din țară. Prețurile au urcat săptămânal, ajungându‑se la dublarea lor în euro. Cum majoritatea hârtiei era importată din Rusia, Belarus și Ucraina vă imaginați că blocada generată de război a sistat practic orice import din zonă, crescând și mai mult cererea. Am reușit să ne adjudecăm ultimele 5 tone din ultimul vapor venit din Ucraina. Toate acestea pe fondul scăderii numărului de puncte de vânzare, diminuarea veniturilor din publicitate, din cauza îngrijorării generate de războiul la care asistăm neputincioși.
Este extrem de greu de făcut pasul pe care-l facem astăzi, dar efectiv nu avem o altă opțiune: am decis să restrângem, momentan, aparițiile print la una pe săptămână, în fiecare zi de joi și să încercăm să compensăm celelalte zile prin îmbogățirea conținutului zilnic online care vă va fi livrat mai rapid. Vom cumula în această ediție săptămânală paginile de sănătate, povești din trecut și prezent, știrile locale și ghidul TV pe care-l veți primi cu o zi mai devreme. Va fi unul dintre cele mai consistente ziare locale ca și conținut și număr de pagini.
Vom încerca să păstrăm abonamentele atât prin poștă, cât și prin curierii pe care-i mai avem în municipiu, căutând soluții în acest sens. Aici depinde însă de Dvs. dacă doriți să ne mai fiți alături în aventura începută în 20 iunie 1998.
Am rămas o mână de oameni atât în redacție, cât și administrație, distribuție și tipografie.Oameni care încearcă fiecare să-și facă treaba cât mai responsabil și să vă rămână aproape.
Nimeni nu poate da o predicție realistă la ce va urma în economie și chiar în viața fiecăruia dintre noi. Încercăm însă să facem ce ține de noi. Și poate cu ajutorul lui Dumnezeu să fie bine pentru fiecare.
Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost și care ne vor fi aproape în continuare, așteptând să ne întâlnim online imediat iar în ediție tipărită ne vedem joi! Și nouă ne va fi , până atunci, dor de voi!

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE