23.5 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov Old Boys vs Naționala României Old Boys: „Generația de Aur”...

FC Brașov Old Boys vs Naționala României Old Boys: „Generația de Aur” vine la Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Duminică, de la ora 15:55, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași “, va avea loc un meci demonstrativ între echipele de old boys ale României și FC Brașov

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași“ din Brașov va găzdui, duminică, de la ora 15.55, un meci demonstrativ eveniment. FC Brașov Old Boys vs Naționala Old Boys este meciul de gală care reunește marii fotbaliști ai echipei naționale a României, dar și jucători emblematici de la FC Brașov. Ziua de 27 martie coincide cu cea a fostului mare fotbalist Nicolae Pescaru, simbolul fotbalui brașovean. Nicolae Pescaru, decedat pe 25 mai 2019 la vârsta de 76 de ani, este considerat și acum drept cel mai mare fotbalist brașovean al tuturor timpurilor. La meciul demonstrativ de duminică vor fi prezenți și Lara Frumosu și Alex Frumosu, fata, respectiv nepotul marelui Pescaru.

„Pentru fotbalul brașovean“

- Advertisement -

În organizarea promotorului Adrian Troscenco și a lui Marian Ivan, evenimentul poartă titulatura Trofeul „Steagul Roșu Brașov“. „Este un eveniment de suflet pe care îl organizez împreună cu promotorul Adrian Troscenco pentru toți iubitorii fotbalului brașovean. Accesul va fi gratuit pentru toți iubitorii fotbalului. Meciul va fi transmis în direct pe PRO X, iar la pauză vom premia mai mulți jucători emblematici din istoria lui FC Brașov. Le mulțumesc sponsorilor care sunt alături de noi, dar și colegilor care vor fi prezenți la acest eveniment. Eu cred că acest meci de gală poate fi și un restart pentru fotbalul brașovean. Brașovul fotbalistic trebuie să revină în elita fotbalului românesc“, a spus Marian Ivan.

Jucători legendari convocați pentru acest eveniment

Intrarea spectatorilor la acest eveniment va fi liberă. Dorin Arcanu, John Ene – Laszlo Balint, Mugurel Buga, Mihai Stere, Ionuț Pîrvu, Romeo Surdu, Marian Constantinescu, Marian Cristescu, frații Sandu și Iuliu Andrași, Marian Ivan, Marius Benciu, Ioncsi Gnadt, Laszlo Balint, Flavius Moldovan sunt câteva dintre numele care vor juca pentru FC Brașov Old Boys, în timp ce la naționala României vor evolua, printre alții, Rică Răducanu, Bogdan Stelea, Florin Prunea – Miodrag Belodedici, Gabi Tamaș, Tibi Ghioane, Ionel Ganea, Florin Cernat, Dănuț Lupu, Gică Mihali, Adi Ilie sau Florin Răducioiu. Meciul legendelor va fi arbitrat de Marius Beudeanu, fost arbitru internațional și instructor UEFA.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii