23.5 C
Braşov
AcasăSportPerformanță în condiții grele. Ștefania Balint (LPS Brașov), două medalii la Campionatele...

Performanță în condiții grele. Ștefania Balint (LPS Brașov), două medalii la Campionatele Naționale U 18

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Ștefania Balint, sportivă legitimată la LPS Brașov, a câștigat două medalii la CN de atletism
l Performanțele Ștefaniei sunt umbrite de condițiile de pregătire de la Brașov

Brașoveanca Ștefania Balint, sportivă legitimată la LPS Brașov, a obținut două medalii la Campionatele Naționale U 18 de atletism. Competiția a avut la finalul săptămânii trecute în sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu” din București.

De două ori pe podium

Ștefania a câștigat medalia de argint în proba de 60 m plat cu timpul de 7.81.Ioana Vrînceanu (SCM Bacău) este campioana națională la această probă câștigată cu timpul de 7, 78. Pe locul trei s-a clasat Alexandra Uta (CN MB Rm. Vâlcea), 7,85. Ștefania Balint s-a clasat pe locul 3 în proba de 200 m cu timpul de 25, 78. Primele două clasate în această probă au fost Ioana Vrînceanu (SCM Bacău)- 25, 42 și Cristina Neagu (CSM București)- 25.74. „Este primul an în care Ștefania participă la categoria cadeți. Are doar 16 ani, iar în proba de 60 de metri, una extrem de solicitantă, a fost aproape de victorie“, a spus Georgeta Nazarie, antrenoare la LPS Brașov.

- Advertisement -

Antrenamente în sală fără antrenoare!

Performanțele Ștefaniei în atletism sunt umbrite de condițiile de pregătire de la Brașov. Antrenoarea Georgeta Nazarie dezvăluie o situație incredibilă în ceea ce privește antrenamentele elevei sale. „Ștefania este o elevă foarte bună la Colegiul „Andrei Șaguna“, iar antrenamentele le poate face doar după- amiaza atunci când nu suntem primiți la Sala de atletism de la Metrom! După mai multe discuții cu cei de la SCM Brașov, atleta poate intra în sală de două ori pe săptămână după -amiaza, însă doar sub supravegherea unui angajat de la SCM! Eu, ca antrenoare, nu am acces în sală! Este o situație incredibilă“, a spus Georgeta Nazarie, antrenoare la LPS Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii