23.5 C
Braşov
AcasăCititori(P) O simplă modalitate prin care te poți programa la o frizerie...

(P) O simplă modalitate prin care te poți programa la o frizerie din Brașov este Stailer!

Cui nu îi plac lucrurile gratuite? Aplicația Stailer poate ajuta pe oricine să se programeze la salon, în scurt timp. Aceasta este o nouă metodă prin care te poți programa la salonul din orașul tău, cu doar un scurt research și câteva clickuri.
Poți găsi orice frizerie Brasov care este în zona ta. Tot ce trebuie să faci pentru asta este să îți instalezi aplicația și te vei bucura de o gamă cât mai variată de saloane.

- Advertisement -

Cum instalezi aplicația Stailer?

Ca să poți instala aplicația Stailer tot ce ai de făcut este să o cauți în Magazin Play, App Store sau App Gallery, după care o poți descărca și instala în telefon. Îți poți crea un cont de client într-un minut sau te poți conecta la pagina ta de Facebook. După care poți începe să îți realizezi programările de care ai nevoie. În secțiunea “Servicii” vei putea selecta orașul din care ești, pentru cine este făcută programarea bărbat/femeie dar și data și ora exactă.
Vei primi o listă cu locurile disponibile și dacă nu găsești la ora la care îți dorești programarea, poți încerca oricând o oră apropiată.
Aplicația Stailer este transparentă. La fiecare salon vei putea vizualiza prețuri, poze, dar și recenzii despre serviciile oferite.

Cum folosești aplicația Stailer?

- Advertisement -

Pașii pe care trebuie să îi urmezi în aplicația Stailer sunt foarte simpli și foarte intuitivi. Selectează zona în care te afli și poți găsi toate saloanele prezente în acea zonă care să aibă serviciu de frizerie pentru bărbați. Pe Stailer poți vedea prețurile, pozele, durata unui serviciu, locația salonului, dar și recenziile, astfel încât să faci o bună alegere pentru tine.
Îți poți rezerva locul dorit, la salon dorit, dacă urmezi pașii prezenți în aplicație și dacă vei completa datele tale de contact, pentru ca rezervarea să fie confirmată.

Care sunt beneficiile programării prin Stailer

Incearca si tu aplicatia Stailer și vei rămâne plăcut surprins de rezultatele obținute. Cu ajutorul acestei aplicații vei reuși să scapi de telefoanele interminabile la saloanele de înfrumusețare.
Principalele beneficii ale aplicației Stailer sunt:
∙        Economisești timp și energie;
∙        Ai mare șansă să te programezi la ora dorită;
∙        Este mult mai ușor să te programezi online;
∙        Poți anula programarea făcută cu mare ușurință;
∙        Poți avea parte de mai multe rezervări într-o singură zi;
∙        Nu depinzi de programul de deschidere al saloanelor;
∙        Te poți programa cu ușurință de pe o zi pe alta;
∙        Ai acces la saloanele din orașul tău;
∙        Ai acces facil la pozele cu tunsorile realizate de saloane;
∙        Ai acces la recenziile oferite de clienți.

Stailer îți oferă o bună experiență

Aplicația Stailer se poate transforma într-o experiență pe cinste pentru oricine.  Chiar și bărbații se pot folosi de această aplicație pentru a se nu mai pierde timp cu programările făcute telefonic la un anumit salon. Totul va funcționa mult mai simplu în mediul online, iar aceștia vor câștigă timp și voie bună, căci nu mai sună nimeni de la salon la salon în căutarea unui loc liber.

Date de contact: support@stailer.ro

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii