23.5 C
Braşov
AcasăSportTupeu maxim. Răzvan Burleanu, reales la al patrulea congres!

Tupeu maxim. Răzvan Burleanu, reales la al patrulea congres!

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Șeful FRF nu are niciun contracandidat la alegerile pentru șefia FRF din 12 aprilie și nu exclude varianta să candideze și peste alți 4 ani!

Răzvan Burleanu va câștiga cel de-al treilea mandat la șefia FRF pe 12 aprilie. Deocamdată, Burleanu nu are niciun contracandidat la alegeri. Și chiar dacă ar avea un contracandidat, Burleanu nu are niciun motiv să se teamă pentru postul său. Mașinăria de vot a FRF își face treaba, iar cei din lumea fotbalului spun că Burleanu va câștiga la pas chiar dacă ar avea un contracandidat din Generația de Aur.

Burleanu, după victoria în fața lui Lupescu: „I-am ciuruit!“

- Advertisement -

Cel mai bun exemplu a fost la alegerile trecute atunci când Ionuț Lupescu a suferit o înfrângere zdrobitoare, iar Burleanu avea să exclame triumfător: „într-un final, recunosc că deși nu a fost doar un fleac, i-am ciuruit!”. Interesant este că Burleanu ar vrea să mai prindă și al patrulea mandat! În 2014, atunci când Burleanu a câștigat alegerile profitând de arestarea lui Gică Popescu chiar cu o zi înaintea scrutinului de vot, acestea spunea că președintele nu trebuie să aibă mai mult de două mandate la cârma FRF!

„Statutul poate fi schimbat“

Acum, Burleanu spune că membrii afiliați ai FRF pot schimba statutul. „Sunt convins că voi avea al treilea mandat. În ceea ce privește lipsa unui contracandidat, cu siguranță mi-aș fi dorit. Există termen suficient de înscriere. Probabil mesajul pe care fotbalul românesc vrea să-l transmită este unul de unitate. În 2018, au fost partide politice care s-au implicat împotriva noastră, ca administrație. Un lucru care ne plasa într-o situație pe care astăzi o întâlnim în Pakistan, Kenya. Astăzi, dacă nu vom avea niciun contracandidat, va fi un mesaj de unitate. Conform statutului FRF, avem o limită de trei mandate. Statutul poate fi schimbat doar cu acordul membrilor afiliați. Pentru mine este cel de-al treilea mandat. Dacă membrii afiliați vor considera cu totul altceva, atunci va trebui să stăm de vorbă”, a declarat, marți, Răzvan Burleanu. Adunarea Ge-nerală a FRF are circa 280 de membri și majoritatea îi sunt fideli lui Burleanu. În alegerile de la Federație, cluburile de Liga și Liga a 2-a au câte un vot, la fel cum au și echipele de futsal, de fotbal feminin, școli de juniori, formații din Liga 3 și AJF-urile.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii