19.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovChirurgul arestat pentru mită este acum în arest la domiciliu, cu brățară...

Chirurgul arestat pentru mită este acum în arest la domiciliu, cu brățară la picior

După ce și-a petrecut sărbătorile de iarnă în arest preventiv, fiind acuzat de mai multe infracțiuni de luare de mită, chirurgul brașovean Sorin Baloș a avut o mică victorie, în instanță, zilele trecute. În fapt, Tribunalul Brașov a dispus, la data de 15 februarie, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, pe o durată de 30 de zile. Decizia Tribunalului Brașov nu a putut fi pusă în aplicare imediat, deoarece nu era definitivă, ba mai mult, a fost contestată de procuror, dar Curtea de Apel Brașov a decis s-o mențină, definitiv.
Prin urmare, medicul primar chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov va sta în arest la domiciliu în următoarele săptămâni, fiind cercetat pentru săvârşirea a patru infracţiuni de luare de mită.
Instanța impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte fără permisiunea Tribunalului Braşov. Inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu martorii enumeraţi în cuprinsul rechizitoriului. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul va purta permanent un sistem electronic de supraveghere, în cazul în care un astfel de sistem este disponibil la nivelul organului de poliţie desemnat cu supravegherea.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE