19.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovColiban nu vrea să fie președinte USR. Are treabă la Brașov...

Coliban nu vrea să fie președinte USR. Are treabă la Brașov…

Primarul Braşovului, Allen Coliban, consideră că ar fi sănătos ca actualul lider interimar al USR Cătălin Drulă să aibă un contracandidat la alegerile pentru preşedinţia partidului, precizând că relaţia sa cu el este una normală. Coliban a precizat că nu va candida pentru preşedinţia USR, deoarece nu poate fi şi primar, şi preşedintele unei formaţiuni politice. Allen Coliban a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă vede vreun contracandidat pentru Cătălin Drulă la preşedinţia USR. “Cred că este sănătos să aibă un contracandidat, sunt o grămadă de lucruri care ar trebui spuse într-un astfel de context. La precedentele alegeri, când a câştigat Dacian Cioloş, a existat un al treilea candidat, Irineu Darău, care a făcut o treabă foarte bună punând punctul pe pe i şi degetul exact acolo unde ne doare, pe soluţii, nu doar pe probleme, deci ce ar trebui făcut astfel încât să dezvoltăm şi să progresăm cu USR şi cred că avem nevoie de genul acesta de campanii interne în care să existe o dezbatere reală şi să creştem lideri. Este un moment bun de a te afirma că eşti capabil să fii lider al partidului”, a afirmat Coliban. “Relaţia mea cu Cătălin acum este una normală. L-am sunat după ce a ajuns. Nici nu cred că îşi dorea să ajungă preşedinte al partidului, mai ales în acest moment, l-am sunat să îi spun ce cred că e important să facem în următoarea perioadă, am avut un dialog normal, civilizat chiar nesperat de deschis şi în continuare suntem amândoi membri în Biroul Naţional, eu vicepreşedinte, el preşedinte interimar”, a explicat primarul Braşovului.

- Advertisement -

Allen Coliban a precizat că nu va candida la preşedinţia USR. Miza este foarte mică!

“Nu cred că am cum să fiu preşedinte de partid şi primar în acelaşi timp. Cred că miza este foarte mică pe cine va fi preşedinte, pentru că ar trebui să scăpăm de sindromul salvatorului, l-am pus pe ăla, ştie el ce să facă, se descurcă . Nu, depinde de fiecare dintre noi şi pentru asta trebuie să ne uităm la motivaţia membrilor şi trebuie să ne uităm la mecanismele interne şi la cum le facem să fie solide. În momentul în care combustibilul intern, ce ne animă, ce ne motivează este diferit de cel al celorlalte partide, noi nu facem tranzacţionare pe funcţii -vino în USR că după aia o să te punem nu ştiu unde, dacă votezi cum îşi zic eu-. Aici este vorba despre nevoia de a clădi o altfel de societate şi asta este ceea ce a ţinut membrii şi ţine membrii în frig, în corturi, să adune semnături, să se implice voluntari şi fără niciun alt beneficiu. Combustibilul ăsta trebuie să îl regenerăm şi să dăm mai multă putere fiecărui membru aşa cum de altfel în spiritul ăsta a fost şi construit statutul USR, să aibă mai multă putere, să aibă mai multe reprezentativitate, să ne asigurăm că democraţia asta este respectată şi că înfloreşte”, a mai declarat Coliban, citat de G4Media.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Felicitari ptr.decizie domnule primar! Dupa mine este mult mai dificila aceasta functie,ca presedinte iti poti schimba pozitia de trei ori pe zi si te scoti sustinind ca au fost scoase din contex afirmatile. Primarul in schimb iscaleste si raspunde ptr. ce ii baga sub nas 400 de subordonati. Acesta este si pericolul cel mai mare sa ajunga „captiv” si sa fie dirijat cu „grije”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE