23.5 C
Braşov
AcasăMagazinSoție de fost prim-ministru: Povești despre Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman

Soție de fost prim-ministru: Povești despre Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman

l E cu 26 de ani mai tânără decât ”idolul de la APACA”

- Advertisement -

Silvia Chifiriuc a fost mereu o prezență discretă. Astfel, nu se cunosc foarte multe detalii despre ea, mai ales despre viața ei sentimentală. Cântăreața a devenit cunoscută în 2007, odată cu relația pe care o are cu Petre Roman. Înainte de a se căsători cu fostul prim ministru, pe vremea când avea 23 de ani, ea s-a iubit cu un alt domn aflat la vârsta a treia. Este vorba despre un italian bogat, pe nume Giuseppe Madia. Atunci când l-a cunoscut, ea ar fi fost într-o relația cu Gabriel Raica, un redactor muzical în vârstă de 38-39 de ani, însă l-ar fi lăsat pentru relația cu italianul, conform Viva.ro
Giuseppe Madia, fostul iubit al Silviei Chifiriuc, avea 70 de ani atunci când cei doi au devenit un cuplu. La acea vreme, în presă se scria că italianul a fost un medic cunoscut și că deține o casă „arătoasă”. Ea ar fi renunțat la relația cu Gabriel Raica, un redactor muzical, în favoarea bărbatului mult mai în vârstă decât ea.

„Povestea de dragoste dintre ‘speranța muzicii ușoare de la malul marii, Silvia Chifiriuc, si medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanta. Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casa arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânăra lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanta, cu care Silvia conviețuia de cinci ani! Își face un SRL în apartamentul părinților din Constanța – Silvia Chifiriuc Fan Club SRL- și visează la o carieră muzicală în Italia. N-a cântat pe acolo, dar dădea fuga în țară ori de câte ori prietenii din Teatrul ‘Fantasio sau maestrul Jean Constantin, protectorul ei, o solicitau pentru concerte si festivaluri”,scria atunci ziarul ”Averea” despre Silvia Chifiriuc.
Silvia Chifiriuc și italianul Giuseppe Madia au fost împreună 12 ani. Medicul făcea parte și din Ordinul Cavalerilor de Malta, cunoscut drept unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente. Bărbatul ar fi avut multe posibilități. Atunci când s-au despărțit, Silvia Chifiriuc avea 35 de ani, iar el 80. Cu toate că a ajuns și la vârsta de 90 de ani, italianul e încă prezent în cadrul Ordinului. Giuseppe Madia are acum titlul de „Grande Ospitaliere’. Conform sursei menționate anterior, cunoștințele lui medicale l-ar fi făcut, la un moment dat să fie numit ministrul Sănătății în cadrul acelui Ordin.
„Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației”,se mai spunea despre ei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de aproximativ 15 ani și au un fiu, pe Petrus, de 12 ani. Diferența de vârsta în acest caz este de ”doar” 26 de ani-ea are 49, el 75. Cei doi s-au cunoscut imediat după ce ea s-a despărțit de italian. Artista mărturisea în urmă cu ceva timp că l-a întâlnit pe fostul prim-ministru în avion. Ceea ce a cucerit-o pe loc a fost ”șarmul și educația lui”. Petre Roman o invitase atunci pe solistă să se așeze lângă el și au vorbit în timpul călătoriei.
„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă căldură’, spunea Silvia Chifiriuc într-un interviu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii