23.5 C
Braşov
AcasăSportOficial. Brașoveanul Laszlo Balint a plecat de la UTA. „ Fotbalul...

Oficial. Brașoveanul Laszlo Balint a plecat de la UTA. „ Fotbalul este un fenomen imprevizibil și de multe ori nedrept“

După doi ani și jumătate, UTA se desparte de brașoveanul Laszlo Balint, antrenorul care i-a promovat pe arădeni în Liga 1 după 12 ani de zile. Cele zece meciuri fără victorie în Liga 1 i-au fost fatale tehnicianului de 42 de ani. ”Clubul UTA anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Laszlo Balint. Despărițirea s-a oficializat de comun acord și la solicitarea antrenorului.Este un moment pe care nu ni-l doream să se întâmple acum și mai ales în acest mod. Țelul nostru comun ar fi trebuit să facă această călătorie împreună mult mai lungă. Din păcate fotbalul este un fenomen imprevizibil și de multe ori nedrept, aduncându-ne în situația ca uneori să alegem tratamente dureroase pentru a preîntâmpina o acutizare a bolii.
Pentru UTA, Laszlo Balint va rămâne antrenorul alături de care am reușit promovarea și apoi consolidarea în prima ligă. Nu vom uita niciodată faptul că la venirea sa la Arad, echipa nu avea nicio perspectivă de promovare iar atmosfera din jurul ei devenise una de resemnare și chiar dezinteres. Priceperea sa tactică, ambiția și mentalitatea sa de învingător ne-au transformat în doar câteva săptămâni într-o forță a campionatului, ne-au readus în prim planul fotbalului românesc dar mai ales a reaprins scânteia spiritului utist. Despărțirea noastră este un sacrificiu făcut de ambele părți tocmai pentru a nu periclita rezultatul muncii sale. Însă continuăm să avem încredere în calitatea profesională și umană a lui Laszlo Balint așa cum nu ne îndoim că și UTA va rămâne un reper important în cariera sa de antrenor, inclusiv din punct de vedere sentimental. Îi dorim mult succes pe mai departe și îi mulțumim pentru toată munca sa la UTA!”, notează site-ul oficial al arădenilor.

- Advertisement -

Ionuț Badea (46 de ani) este noul antrenor al celor de la UTA.
Badea a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. După 23 de etape, UTA ocupă locul 10 în clasament, cu 28 de puncte.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii