16.6 C
Braşov
AcasăMagazinAndreea Bălan are planuri mari!

Andreea Bălan are planuri mari!

Mulți dintre fanii interpretei ei s-au întrebat de ce preferata lor merge atât de des în Dubai în ultimul timp. Ei bine, în curând, Andreea ar putea deveni proprietara unei locuințe în orașul bogaților. În decembrie, Andreea a fost cu mama și cu fiicele ei în vacanță în Dubai. Cântăreței i-a plăcut atât de mult acolo, încât la începutul lui 2022 a mai dat o fugă pentru câteva zile. De data aceasta, cu o prietenă. A făcut cumpărături, a stat la plajă și a frecventat restaurante de lux, însă a mers cu un interes bine stabilit: acela de a viziona apartamente pentru o posibilă locuință de vacanță.

“Poate facem o investiție. Ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în vacanță și de ce să nu avem și un apartament aici în Dubai, unde să venim iarna, două-trei luni, jumătate de an”, a spus Andreea Bălan despre dorința ei, a fiicelor și a mamei sale.
“Am vizionat trei apartamente și câteva garsoniere. Mi-au plăcut foarte mult că erau la etaje superioare.

Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în doi ani”, a mai adăugat blonda în vlogul de pe canalul ei de YouTube.
Andreea se bazează pe banii din proiectele din televiziune pentru a amortiza posibila investiție pe care și-o dorește foarte tare și este entuziasmată că în curând va începe munca. “Mă bazez pe niște lucruri când mă gândesc să fac niște investiții. Știu ce va urma și știu că voi munci foarte mult, știu că Dumnezeu mă iubește și că pe oamenii buni îi ajută”, a mai spus, plină de entuziasm, jumătatea blondă a trupei Andre.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina