-5.7 C
Braşov
AcasăMagazinAngelina Jolie: Încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț,...

Angelina Jolie: Încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton

l „Ne distram tare împreună cu ea”

Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț Billy Bob Thornton, Harry. Actrița din „Salt” a păstrat o relație deosebită cu fostul ei fiu ei vitreg Harry James Thornton în toți acești ani de când a divorțat de tatăl acestuia. „Ea era atât de cool”, a povestit acum Harry. Harry a dezvăluit într-un interviu pentru ET că actrița câștigătoare de Oscar, acum în vârstă de 46 de ani, încă discută cu el la telefon și chiar îi trimite daruri de sărbătorile de iarnă în fiecare an. „Până în ziua de azi, încă îmi trimite cadouri de Crăciun în fiecare an și chestii de genul acesta”, a spus Harry. „Nu vorbesc cu ea la telefon în fiecare zi, dar din când în când ne auzim”. Harry a mărturisit că „ea a fost atât de cool” cu el și cu frații săi. „Ne-a dus în camping în fiecare săptămână, odată a închiriat o rulotă și am plecat într-o călătorie în toată regula”, a povestit el. „Era atât de distractivă pentru noi când eram mici. Era foarte distractiv cu ea.”
Harry este fiul lui Billy Bob cu fostul model Playboy Pietra Dawn Cherniak, cu care a fost căsătorit din 1993 până în 1997. Au divorțat după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o în fața copiilor. Înainte de a forma un cuplu, Thornton și Jolie au jucat pentru prima dată împreună în Pushing Tin, în 1999. După doar două luni, cuplul s-a căsătorit, în 2000. Angelina a finalizat divorțul de actorul și regizorul Billy Bob în 2003. El a fost căsătorit până acum de șase ori și are patru copii din mai multe relații. La rândul ei, Angelina are șase copii, dintre care trei adoptati si trei cu fostul ei soț Brad Pitt.

Angelina Jolie a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei

Angelina Jolie a vorbit despre „meseria” de părinte și a dezvăluit că își susține copiii în tot ceea ce fac.
„În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de ceea ce nu fac bine. Sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că uneori mă întreb ‘Fac ce trebuie? Spun ce trebuie?’ Nu sunt un părinte perfect. Bunătatea copiilor mei mi-a adus vindecarea”, a recunoscut Angelina.
„Sunt foarte onestă și umană cu copiii mei. Am acasă șase oameni foarte diferiți. Sunt foarte încântată de diferitele etape prin care trec, de sentimentele și curiozitățile lor. Sunt persoane grozave și au avut un efect major unul asupra celuilalt”, a mai adăugat starul de 46 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE