-0.7 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov, amical pe repede înainte cu Craiova lui Reghecampf

FC Brașov, amical pe repede înainte cu Craiova lui Reghecampf

Autor: Adi MARICA

l Oltenii se întorc mai repede din Antalya și vor juca, sâmbătă, un amical cu FC Brașov
l Ioan Mărginean se va întâlni cu Marian Copilu

FC Brașov a răspuns prompt invitației echipei Universitatea Craiova de a disputa un meci amical, după ce oltenii au decis să-și scurteze stagiul de pregătire din Turcia. Din cauza ploilor din Antalya, programul de antrenamente și jocuri amicale al Craiovei a fost dat peste cap, astfel că Laurențiu Reghecampf a decis să-și aducă mai repede jucătorii în țară. Oficialii Craiovei au căutat un adversar pentru un ultim test înainte de primul meci oficial din 2022, iar soluția salvatoare a venit de la Brașov. Ținând cont de relația bună pe care Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, o are cu Mihai Rotaru, Universitatea având doi jucători împrumutați la echipa din Liga 2, pe Vasile Constantin și Laurențiu Popescu, cele două părți au convenit să joace un amical sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17:00, pe „Ion Oblemenco”. Brașovenii vor pleca vineri la Craiova și se pare că toate costurile legate de cazare și masă vor fi suportate de Rotaru. Cu ocazia acestui amical, Călin Moldovan va putea face selecția pentru lotul cu care va merge în cantonament la Tg. Secuiesc.

Mărginean vs. Copilu

Cu ocazia meciului de a Craiova, Mărginean se va întâlni cu Marian Copilu. Chiar dacă încă nu a fost prezentat oficial la U Craiova, Copilu s -a aflat în ultimele zile alături de echipă în cantonamentul din Antalya. „ Limoniu” anticipase, încă de la finalul anului trecut, oferta lui Mihai Rotaru pentru Marian Copilu. „Eu zic că Marian Copilu are un proiect foarte bun să fie, cât de curând, la o echipă bună de Liga 1. Crede-mă! FC Brașov este echipa lui de suflet? Asta este o veste bună și chiar o să-l sun acum, de Sărbători, să ne facă o sponsorizare, pentru că este un om de afaceri. Nu are cum să refuze FC Brașov! Și așa plătim și noi jucătorii repuși în drepturi! Dar dacă este un bun manager, construiește drumuri și case, cinste lui! Doamne ajută să vină sponsor!”, spunea Ioan Mărginean.

Fără Turcu, dar cu Toderașcu

Altfel, ieri jucătorii brașoveni au avut parte de două ședințe de pregătire, primul la sala de forță, iar după- amiaza pe sinteticul de la ICIM. La antrenamente nu a mai participat atacantul Cosmin Turcu (27 de ani), cel care se prezentase la antrenamentul de marți. Participarea lui Turcu la antrenamentul lui FC Brașov a stârnit nemulțumirea celor de la Colțea. „Turcu este jucătorul nostru. Nu am primit nicio solicitare din partea celor FC Brașov ca jucătorul să se antreneze cu ei”, spunea Liviu Nicolae, antrenorul coordonator al celor de la Colțea. În schimb, la antrenamentul de pe ICIM a participat atacantul brașovean Alex Toderașcu (16 ani), cel care s-a adresat FRF să fie declarat jucător liber de contract de ACS SR Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE