-5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBeți, drogați, cu mașini neînmatriculate

Beți, drogați, cu mașini neînmatriculate

Luni seara în jurul orei 22.00, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea un autovehicul la intersecția străzii De Mijloc cu strada Stadionului din municipiul Brașov, a fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. Fără să-i pese, șoferul și-a continuat deplasarea pe strada Lungă, unde la intersecția cu strada Dornei a lovit gardul unui imobil, continuându-și și după acest eveniment rutier deplasarea pe strada Dornei până la intersecția cu strada Agricultorilor din municipiul Brașov, unde a fost implicat într-o altă tamponare, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,97 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Marți seara în jurul orei 22.30 , în Poiana Brașov , polițiștii au depistat în trafic un bărbat din județul Constanța, care conducea un autovehicul pe strada Poiana Soarelui în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
La Hoghiz, tot marți seara, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un autovehicul înmatriculat în Ungaria, pe strada Principală din localitatea Drăușeni. La verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autovehicul figurează ca fiind atribuite unui alt vehicul.
În toate 3 cazurile, șoferii s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la legea circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE