-4.8 C
Braşov
AcasăMagazinViitoare regină? Kate Middleton nu și-a dorit niciodată celebritatea

Viitoare regină? Kate Middleton nu și-a dorit niciodată celebritatea

l Unul dintre prieteni: ”Visa să aibă o casă la țară!”

Imaginile cu Kate Middleton care au fost date publicității acum 3 zile, în ziua în care a împlinit 40 de ani, au făcut înconjurul lumii, iar acum un prieten de-al acesteia a făcut dezvăluiri inedite, mărturisind că ducesa de Sussex nu și-a dorit niciodată celebritatea care a venit ”la pachet” cu faptul că este membru al familiei regale. Potrivit Cosmopolitan, unul dintre prietenii lui Kate Middleton a dezvăluit că aceasta și-a dorit doar ”o casă la țară”, pe care o și are acum. E vorba despre Anmer Hall și este extrem de frumoasă. ”Tot ce și-a dorit Catherine a fost o casă la țară, plină de copii, câini. Nu a fost interesată de un job important ori să devină celebră”, a povestit un prieten de-al ducesei pentru The Sun. ”Viața de familie este foarte importantă pentru ea, iar matenitatea face parte din ea. Acum, ea simte că a obținut tot ce și-a dorit, motiv pentru care este timpul să se dedice vieții publice și să obțină tot ceea ce-și dorește ”, a mai dezvăluit acesta. Kate, în vârstă de 40 de ani, are trei copii cu prințul William: prințul George (7 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și prințul Louis (3 ani ).

Kate Middleton, omagiu în onoarea prințesei Diana și a reginei Elisabeta a II-a

În 9 ianuarie, Kate Middleton a împlinit 40 de ani, ocazie cu care s-a lăsat fotografiată în trei ipostaze care o arată în posturi de-a dreptul răvășitoare. Portretele regale au ascuns, totodată, și gesturi de prețuire pentru două femei dragi și importante în istoria monarhiei britanice: regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana. Kate Middleton s-a asigurat că imaginile care au făcut înconjurul lumii și care o arată cu adevărat strălucitoare, includ și un omagiu pentru mama și bunica soțului ei. Aceasta apare în trei rochii marca Alexander McQueen, unul dintre designerii săi preferați, însă ceea ce a captat atenția, pe lângă zâmbetul cuceritor al ducesei și patina istorică pe care au avut-o două dintre fotografii, au fost bijuteriile purtate de aceasta, care aprțin casei regale și au mai fost purtate și de regină și de prințesa Diana.

Ce nume de familie folosesc prinţii George şi Charlotte atunci când merg la şcoală?

Spre deosebire de alţi membri ai familiei regale britanice, micuţii Prinţi George şi Charlotte folosesc alt nume de familie decât cel de Mountbatten-Windsor. Fraţii George şi Charlotte merg amândoi la aceeaşi şcoală din Londra, acolo unde cei doi copii mai mari ai Ducilor de Cambridge nu îşi folosesc titlurile regale de prinţ şi prinţesă. Ei bine, la şcoală, cei doi copii sunt înregistraţi cu numele de George şi Charlotte Cambridge, lucru care ne aduce aminte de timpurile în care erau şcolari Prinţii William şi Harry. În cazul acestora, tatăl lor având titlul de Prinţ de Wales, de câte ori aveau nevoie de un nume de familie se semnau William Wales sau Harry Wales. Cele două exemple sunt excepţii de la numele de familie folosit, în prezent, de membrii casei regale britanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE