-4.8 C
Braşov
AcasăMagazinDurere fără margini pentru Sinéad O’Connor

Durere fără margini pentru Sinéad O’Connor

Şirului dramelor trăite de cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor (55) i se mai adaugă una: moartea prematură a fiului său, Shane, găsit mort după ce fusese declarat dispărut.
Adolescentul de 17 ani fugise, joi, dintr-un centru din Newbridge, în comitatul Kildare, unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere (acelaşi demon care a bântuit-o pe mama sa o viaţă întreagă). El a fost văzut ultima oară la Tallaght, la sud de Dublin, iar vineri poliţia i-a găsit trupul fără suflare în zona Bray, din Wicklow.
A doua zi, Sinéad O’Connor a avut puterea să posteze un mesaj în memoria fiului său şi al cântăreţului de folk Donal Lunny: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, iar acum este cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”.
Cântăreaţa, care şi-a schimbat numele în Shuhada’Davitt şi s-a convertit la Islam în 2018, a postat şi un cântec al lui Bob Marley pe care i l-a dedicat lui Shane, unul dintre cei patru copii ai săi. Cumva, Sinéad O’Connor a presimţit că se va ajunge la acest deznodământ, de vreme ce anterior ameninţase spitalul Tallaght cu un proces, dacă „i se va întâmpla ceva” fiului ei. După fuga lui, cântăreaţa făcuse mai multe apeluri pe reţelele sociale la fiul său să o contacteze şi să se întoarcă acasă. Din păcate, el a ales o cale fără întoarcere. Neconsolată, artista irlandeză a condamnat ulterior autorităţile irlandeze, inclusiv serviciul de sănătate irlandez HSE şi agenţia pentru protecţia copilului şi familiei, Tusla, pentru „refuzul lor de a-şi asuma responsabilitatea”. ”La 26 de ore după ce fiul meu a murit în aşa-numita îngrijire a statului irlandez, reprezentat de Tusla, încă nu am fost contactată de Tusla sau reprezentanţii lor. Acum, Tusla vrea să discute cu mine pentru ”un comunicat de presă”, fără îndoială, doreşte să mă alătur eforturilor lor de a face ca această moarte a copilului meu să pară că nu a fost de mâna statului irlandez.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE