-4.8 C
Braşov
AcasăSanatateDe ce nu e bine să bei cafea pe stomacul gol

De ce nu e bine să bei cafea pe stomacul gol

Se pare că există persoane care au raportat probleme la nivel gastrointestinal atunci când au ales să bea cafea pe stomacul gol. Multe persoane au obiceiul ca primul lucru pe care-l fac de dimineață este să bea cafea pe stomacul gol. Dar cât este de sănătos? Se pare că există persoane care au raportat probleme la nivel gastrointestinal atunci când au ales să bea cafeaua fără să mănânce nimic înainte.
”În timp ce cafeaua acționează diferit în organism de la o persoană la alta, mulți sunt mai sensibili la cofeină, mai ales când este consumată pe stomacul gol”, spune Alissa Rumsey , autoarea cărții Unapologetic Eating.
Cercetările arată că efectele cafelei pe stomacul gol sunt încă limitate, nefiind stabilită o legătură puternică între consumul de cafea și problemele digestive. Persoanele sensibile la cofeină pot observa că dacă nu mănâncă nimic înainte au probleme cu stomacul. Este foarte important să ne ascultăm organismul, mai ales că tolerăm, mâncăm și bem diferit. Dacă după ce ai băut cafea pe stomacul gol te simți bine, atunci nu ai de ce să renunți la acest obicei. Dar dacă te confrunți cu disconfort, poate că ar trebui să-ți ajustezi obiceiurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE