-2 C
Braşov
AcasăSportFOTO. FC Brașov s-a reunit astăzi! Câți jucători sunt acum în lot 

FOTO. FC Brașov s-a reunit astăzi! Câți jucători sunt acum în lot 

După o lună de vacanță, FC Brașov s-a reunit astăzi, la începutul pregătirilor fiind prezenți 35 de jucători, printre care și portarul Laurențiu Popescu de la U Craiova și fundașul central Bogdan Vișan de la Flacăra Horezu. La prima ședință de pregătire au fost prezenți și cei șase jucători de la Corona care au câștigat litigiul la FRF cu FC Brașov: Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru, dar și doi juniori din cadrul clubului: Raul Szabo și Sebastian Racz. Antrenamentul a fost condus de antrenorul Călin Moldovan, ajutat de Rareș Forika, preparatorul fizic Cătălin Voicu și Andrei Șanta, antrenorul care se ocupă de pregătirea portarilor.
„Mă bucur că toți jucătorii sunt sănătoși și dornici să înceapă antrenamentele. Ne așteaptă o perioadă grea ținând cont de situația din clasament, dar pornim cu convingerea că putem evita retrogradarea. Este clar că lotul va fi restructurat, vor fi plecări, dar așteptăm și întăriri “, a spus antrenorul Călin Moldovan.
Cei de la FC Brașov au parafat până acum șase meciuri de pregătire. Primul amical este programat în data de 22 ianuarie, la Târgu Secuiesc, cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov. Al doilea joc de pregătire este programat pe 28 ianuarie, tot la Târgu Secuiesc, cu echipa locală KSE (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3).În luna februarie, oficialii lui FC Brașov au stabilit patru jocuri de pregătire, pe 2 februarie cu AFC Odorheiu Secuiesc (liderul din Seria 5 a Ligii 3), pe 5 februarie cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5 a Ligii 3), pe 12 februarie cu Petrolul, liderul Ligii 2, însă acest joc va avea loc doar dacă ”găzarii” nu vor pleca în cantonament în Antalya. Iar pe 19 februarie este programat un nou test tare, cu FC Hermannstadt, locul 2 în Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE