-6.4 C
Braşov
AcasăMagazinDe ce nu au funcționat relațiile Teodorei Trandafir

De ce nu au funcționat relațiile Teodorei Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Aceasta a reușit să câștige simpatia publicului și să ofere telespectatorilor motive pentru a zâmbi! Dacă din punct de vedere profesional se poate declara o femeie împlinită, vedeta nu a avut parte de același noroc și în dragoste. Recent, ea a vorbit despre motivele pentru care fostele sale relații nu au funcționat. Se pare că prezentatoarea de la Kanal D nu suportă să fie dominată de către partenerul de viață, motiv pentru care experiențele sale amoroase s-au încheiat destul de rapid.
Aceasta a recunoscut că există bărbați care se tem de ea deoarece este, fără îndoială, o persoană puternică și inteligentă. Ea mai admite și faptul că multe exemplare ale sexului puternic au încercat să îi îngrădească libertatea, însă nu au reușit! Teo Trandafir a subliniat faptul că au existat mulți bărbați care s-au temut de ea din cauza personalității puternice pe care a afișat-o întotdeauna. Ba mai mult, se pare că experiențele pe care le-a avut până în prezent au fost destul de asemănătoare.
„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a spus ea pentru OK! Magazine. Aceasta a punctat că nu suportă autoritatea într-o căsnicie. Din cauza personalității ei puternice, în momentul în care aceasta se instalează, spune la revedere relației. „Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine”, a spus Teo.
Se pare că pentru Teo Trandafir este foarte importantă încrederea, armonia și libertatea. Aceasta subliniază că niciodată nu a vrut ca partenerul său să o controleze și nici ea nu a făcut acest lucru față de el. „Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea”, a mai spus ea. Aceasta subliniază că niciodată nu se va ruga de un bărbat pentru a se întoarce în viața ei. Vedeta de televiziune își cunoaște atuurile și nu își calcă niciodată pe demnitate. „Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a adăugat Teo Trandafir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE