-5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Crap umplut la cuptor

1,5 kg crap, 10 linguri suc de roșii,100 ml ulei, 1 kg cartofi, 200 g ciuperci tocate din conservă, broccoli, 1 tulpină de țelină, 2 cepe de mărime medie, 150 ml vin, 1 ardei,sare, piper, cimbru, 2 lămâi. Preparare: Curățăm peștele, îl crestăm, apoi îl călim în ulei. Îl scoatem din tigaie și prăjim pe rând în același ulei ciupercile, broccoli, cartofii, ardeii feliați, țelina și la sfârșit ceapa tocată mărunt. Într-o tavă punem stratul de cartofi, îl acoperim cu ceapă călită, apoi punem peștele pe care îl umplem cu ciuperci, ardei, țelină, câteva felii de lămâie și 2 linguri din ceapa călită. Condimentăm cu sare, cimbru și piper după gust, stropim totul cu 150 ml vin alb și suc de roșii. În fiecare crestătură făcută peștelui punem felii de lămâie. Totul la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu pentru 20 de minute, apoi încă 10-15 minute fără folie.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE