-2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAstăzi începe colectarea pomilor de Crăciun de la populație, iar de luni...

Astăzi începe colectarea pomilor de Crăciun de la populație, iar de luni se sting luminițele festive

Duminică este ultima zi în care brașovenii și turiștii se mai pot bucura de iluminatul de sărbători din centrul orașului și din cartiere și mai pot achiziționa produse de sezon de la căsuțele din Piața Sfatului. De luni, iluminatul festiv va fi oprit în tot orașul, cu excepția luminițelor din bradul de Crăciun din Piața Sfatului, care vor rămâne aprinse până în data de 16 ianuarie, și a iluminatului festiv din Poiana Brașov, care va rămâne aprins până la sfârșitul lunii. Și patinoarul gratuit din piațeta Sf. Ioan va rămâne deschis, până în 28 februarie. Din 10 ianuarie începe demontarea brazilor din cartiere, iar în paralel se va desfășura și demontarea ornamentelor de pe stâlpii din Centrul istoric și a ghirlandelor luminoase de pe clădiri.
De astăzi începe colectarea brazilor de Crăciun de la populație. Aceasta se va desfășura în aceeași zi cu colectarea deșeurilor reciclabile, în mașini separate. În zonele de case, brașovenii sunt invitați să pună pomii de Crăciun lângă sacii cu deșeurile reciclabile, iar în zonele de blocuri, aceștia vor fi duși lângă platformele de depozitare a deșeurilor.
În zonele deservite de Comprest SA, colectarea brazilor de Crăciun se va face după următorul program:
– Vineri: Zona Craiter – Florilor; – Sâmbătă: Zona Brașovul Vechi; – Luni: Zona Bartolomeu; – Marți: Zona Tractorul; – Miercuri: Zona Stupini; – Joi: Zona Codrii Cosminului, Gării, Fundătura Hărmanului, Timiș Triaj.
În zonele deservite de BraiCata, colectarea brazilor de Crăciun se va face în următoarele zile: – Vineri: Poiana Brașov; – Sâmbătă: Zona Șchei, Valea Cetății, și Astra; – Luni: Zona Centrului istoric; – Miercuri: Zona Centrului nou;- Joi: Zona Noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE