-0.7 C
Braşov
AcasăSportAlegerea lui Liviu Negoiță: Încă o reziliere la FC Brașov

Alegerea lui Liviu Negoiță: Încă o reziliere la FC Brașov

Autor: Adi MARICA

l Deși a câștigat procesul cu gruparea brașoveană la CNSL, antrenorul secund Liviu Negoiță și-a reziliat contractul
l „A fost decizia mea, le urez multă baftă băieților și lui Călin Moldovan“, a spus Negoiță

La mijlocul lunii noiembrie, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a dat verdict favorabil în cazul memoriilor depuse de antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță, Adrian Szabo, dar și de jucătorii Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Mihai Laszlo, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru împotriva FC Brașov. Antrenorii, dar și jucătorii au semnat noi contracte cu FC Brașov, mai puțin însă Liviu Negoiță. Deși a fost dorit de Călin Moldovan în staff-ul său, Negoiță și-a reziliat ieri contractul, pe cale amiabilă, cu FC Brașov.

Despărțire amiabilă

Ioan Mărginean a încheiat ieri vacanța și s-a apucat de treabă. Prima întâlnire a fost cu Liviu Negoiță, iar Limoniu a avut parte de o surpriză când a aflat că antrenorul secund nu dorește să rămână la echipă. Cele două părți au bătut palma rapid, iar Negoiță a încheiat conturile cu FC Brașov. „A fost decizia mea. Pe finalul anului trecut am avut probleme familiale, am trecut prim momente dificile, iar fotbalul nu este acum o prioritate pentru mine. Apoi, din toamnă, sunt și profesor de sport la Vulcan și chiar nu aș fi avut timp să fiu în programul echipei. Le urez multă baftă băieților, dar și lui Călin Moldovan cu care am lucrat excelent în ultimii doi ani. În toată această perioadă în care am colaborat cu Călin chiar nu m-am simțit ca un antrenor secund. Pot spune că a fost un coleg și un bun prieten. Se anunță un play-out infernal pentru FC Brașov, dar am încredere în Călin că poate redresa situația. Brașovul merită o echipă măcar la nivelul Ligii a 2-a“, a spus Negoiță.

286 de meciuri în Liga 1

Liviu Negoiță (44 de ani) a avut o carieră frumoasă ca fotbalist, însă nu a apucat să joace pentru FC Brașov. Negoiță a început fotbalul la ICIM, iar pasul în fotbalul mare l-a făcut la Petrolul unde a jucat opt sezoane. În Liga 1, brașoveanul a mai jucat la Astra, Unirea Urziceni, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Argeș și Dacia Mioveni. În total are 286 de meciuri jucate în primul eșalon. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Negoiță s-a apucat de antrenorat. A început ca secund la FC Voluntari în Liga a 3-a, apoi, în 2014, a fost secund pentru scurt timp la FC Brașov. Negoiță a trecut la juniori la ACS Kids Tâmpa, iar în ultimii ani a fost la Corona Brașov.

Ultimele zile de vacanță

Fotbaliștii echipei FC Brașov vor încheia luni, 10 ianuarie, vacanța de iarnă. Pe 11 și 12 ianuarie jucătorii vor efectua vizita medicală, după care vor începe antrenamentele. În perioada 18-24 ianuarie, brașovenii vor merge în cantonament la Târgu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE