32.4 C
Braşov
AcasăSport„Limoniu“ l-a vrut sponsor la FC Brașov, dar Marian Copilu ajunge la...

„Limoniu“ l-a vrut sponsor la FC Brașov, dar Marian Copilu ajunge la U Craiova

Chemat de Ioan Mărginean ca sponsor la FC Brașov, Marian Copilu va ajunge, cel mai probabil, la U Craiova. Copilu este liber de contract după ce a plecat cu scandal de la CFR Cluj, de unde a fost dat afară alături de Marius Şumudică. Primul succes important din cariera sa l-a avut la Unirea Urziceni, acolo unde, alături de Dan Petrescu şi Mihai Stoica, a reuşit să ia
titlul de campioană. În ultimii ani a activat la CFR Cluj, unde a fost adus la insistenţele lui Dan Petrescu şi Marian Copilu şi-a trecut aici în palmares nu mai puţin de 4 titluri.Fanatik.ro scrie că omul de afaceri este în negocieri foarte avansate cu Universitatea Craiova şi ar urma să semneze contractul în perioada următoare.
”Limoniu” a anticipat, încă de la finalul anului trecut, oferta lui Mihai Rotaru pentru Marian Copilu. „Eu zic că Marian Copilu are un proiect foarte bun să fie, cât de curând, la o echipă bună de Liga 1. Crede-mă! Cât de curând! Zilele astea! El a pornit de jos și a reușit. El este un om cu bun simț. FC Brașov este echipa lui de suflet? Asta este o veste bună și chiar o să-l sun acum, de Sărbători, să ne facă o sponsorizare, pentru că este un om de afaceri. Nu are cum să refuze FC Brașov! Și așa plătim și noi jucătorii repuși în drepturi! Dar dacă este un bun manager, construiește drumuri și case, cinste lui! Doamne ajută să vină sponsor!”, spunea Ioan Mărginean înainte de Crăciun.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE